Cât a ajuns să coste o porție de mici la terasa Obor. Prețurile s-au mărit considerabil, dar clienții tot stau la cozi uriașe

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 iul 2024, 16:46

Cât costă o porție de mici în piața Obor

Sursa: TikTok

Micii de la Obor sunt recunoscuți ca fiind printre cei mai buni din România, iar prețul pentru o porție de 3-4 mici nu este unul mare.

Micii reprezintă o mâncare tradițională românească la mare căutare, chiar și pentru străinii care ajung pe meleagurile noastre.

Citește și: Cât costă o bere în Centrul Vechi înainte de meciul România-Olanda. Prețuri atractive pentru toți suporterii

Cât costă o porție de mici în piața Obor

În ceea ce privește prețul, trebuie să știți că pentru un singur mic trebuie să scoateți din buzunar 5 lei, iar pentru o chiflă-1 leu.

Astfel, o porție de 3 mici ar putea ajunge la 16 lei, cu tot cu pâine și muștar.

Dan Has The Munchies este un influencer din domeniul culinar și a mers în inspecție în piața Obor. Potrivit acestuia, micii au fost „inspector munchies approved”, adică s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Este prima mea dată când merg să mănânc mici la terasa Obor. Știu, sună șocant, având în vedere că aici se spune că sunt cei mai buni mici din România.

Evident că popularitatea este confirmată de coada din fața terasei. Am ales o masă din asta care nu e tocmai pe stilul meu și uite micii despre care se vorbește atât de mult. Am vrut să-i filmez frumos, în lumină naturală, dar am uitat că aici nici timp să se răcească nu ai.

În Obor, micii fug de pe grătar mai repede decât prietenii mei, atunci când vreau să îi filmez. Confirm că micii de aici nu sunt deloc uscați, iar carnea este în regulă,” a spus Dan, într-un videoclip pe TikTok.

@dan_has_the_munchies Micii de la Terasa Obor 🇷🇴 IG: dan_has_the_munchies #munchiesinbucharest #fyp #pentrutine #fypromania #tiktokromania #viralromania #mancare #mancaciosul #mancareromaneaaca #piataobor #terasaobor #obor #mici #littles #review #foodie #food #undemancam #undeiesiminbucuresti #amuzant ♬ original sound- Dan Has The Munchies

Cât costă un kilogram de mici în supermarket

Potrivit Antena 3 CNN, în 2023, un kilogram de mici înghețați din supermarket costa între 15 si 24 de lei.

Citește și: Cât a ajuns să coste un simplu croissant în Vama Veche! Turiștilor nu le vină să creadă cât trebuie să plătească pentru un tub de chipsuri

În piața Obor, prețurile pentru o porție de mici au rămas aceleași ca în anul precedent.