Cât a costat, de fapt, rochia pe care Theo Rose a purtat-o la nunta cu Anghel Damian: „M-a surprins că există așa ceva”. Artista a spus adevărul pe o rețea socială

Autor: Diana Bostan

Theo Rose a dezvăluit cât a costat rochia de mireasă.

Sursa: Instagram- Theo Rose

Theo Rose a dezvăluit recent prețul rochiei de mireasă pe care a purtat-o în ziua în care ea și Anghel Damian și-au unit destinele.

Theo Rose a mărturisit că nunta a fost un eveniment discret, organizat în secret în luna septembrie, asemănător unei reuniuni de familie. Ea și Anghel Damian s-au cununat atât civil, cât și religios. După ce s-au vehiculat informații legate de prețul rochiei sale, artista a clarificat totul într-un video postat pe TikTok.

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Theo Rose și Anghel Damian! Cu cine seamănă micuțul Sasha

Cât a costat, de fapt, rochia purtată de Theo Rose în ziua nunții

Artista a explicat că, pentru evenimentul lor simplu, nu era nevoie de extravaganțe, menționând că ea însăși cântă la nunți și vede multe mirese frumoase, însă nu și-a dorit o rochie fastuoasă.

Citește și: Primele imagini de la nunta secretă a lui Theo Rose cu Anghel Damian! Ce rochie de mireasă a ales vedeta

După ce au apărut mai multe informații în legătură cu prețul rochiei sale, Theo Rose a dezvăluit într-un video postat pe TikTok că rochia nu a costat 360 de dolari, cum se specula, ci doar 80 de euro. Tot artista a menționat faptul că pantofii au costat 40 de euro.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?

„Am văzut că au și întrebat multe fete de rochia mea. Nu a fost 360 de dolari. E și o chestie că s-a dus totul în zona asta de comparație: „Ce modestă e Theo Rose”. Pentru ce am făcut noi, nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii. Eu cânt la evenimente, văd o grămadă de mirese. Unele mai frumoase, pompoase. Eu nu am nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit.

Am dat 80 de euro pe rochia de mireasă, pe pantofi am dat 40 de euro”, a spus Theo Rose, într-un video postat pe TikTok.

Theo Rose și-a dorit o rochie simplă pentru ziua cea mare

Tot în videoclipul postat pe TikTok, Theo Rose a dezvăluit că a fost plăcut surprinsă să găsească o rochie atât de accesibilă și potrivită pentru silueta ei delicată, menționând că poartă mărimea 32 și are doar 43 de kilograme.

Simplitatea rochiei, cu o mică trenă, a fost pe placul artistei, care s-a bucurat de alegerea făcută.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! Artista a dezvăluit unde și când a avut loc fericitul eveniment: „Ne-am cununat la primărie și la biserică”

„Eu m-am bucurat tare. Mi-a plăcut și pentru că era simplă, și cu toate astea avea și puțină trenă.

M-a surprins că există așa ceva atât de ieftin și că am găsit mărimea mea, 32. Știți, eu am 43 de kilograme, sunt vai de capul meu”, a mai adăugat Theo Rose.