Cât a costat, de fapt, rochia pe care Viviana Sposub a purtat-o în Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 nov 2022, 02:25

Cat a costat tinuta purtata de Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Spsoub s-a bazat in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities pe eleganta si simplitate.

Vivian, asa cum i s-a spus in timpul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities de catre juratul Tibi Clenci, a fost la inaltimea asteptarilor juratilor cu momentul si tinuta purtata in cadrul Finalei competitiei de stil. Imbracata din cap pana in picioare in rosu, culoare pasiunii, Viviana a avut intr-adevar o aparitie statuara care i-a invelit corpul punandu-i in valoare toate atuurile fizice. 

Citeste si: Raluca Dumitru a dat cărțile pe față și a spus exact cine trebuia să câștige Bravo, ai stil! Celebrities

De la ce designer e si cat a costat rochia purtata de Viviana Sposub in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Juratii nu au avut ce sa comenteze in ce priveste tinuta si momentul acordandu-i finalistei 5 pe linie. Insa, putini au stiut ca tinuta Vivianei ca si a Ralucai Dumitru a fost una din prezentarile de moda ale celebrei case de moda Balenciaga, colectia toamna-iarna 2020, a carui pret se ridica la 5000 de euro pe site-urile brand-urilor de lux.

Din pacate, niciun model nu mai este disponibil pe site-urile de specialitate, iar cele ramase in stoc au fost reduse astfel incat au ajuns la pretul de 2200 de euro epuizandu-se rapid.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tibi Clenci: Mirosi a o romanca frumoasa si nu ma refer doar la estetica, ci si ca starea interioara.

Nu spun mai multe de atat. iti vine foarte bine rosu. Imi place ca nu ai pus deloc rosu pe buze. Nu dai niciodata gres cu aceste manusi. Ai avut norocul sa te nasti atat de frumoasa incat sa innobilezi styling-urile.

Maurice Munteanu: "Ma pregatisem sa vorbesc de acea rochie rosie cu care ai intrat. Draga Viviana, cred ca ti-am mai spus-o. Am descoperit o cetateana cu foarte multe calitati.

Stii sa manageriezi anumite momente de tensiune. Si eu lucrez la mine in permanenta. Suntem toti mandri de parcursul tau. Tinuta din seara asta imi place foarte mult.

Viviana Sposub, rochie de mii de euro in Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Cu cine a vorbit Ruxi la câteva minute după ce a fost desemnată câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities. Finalista se afla chiar în platou: "Mi-a băgat telefonul așa în ureche”

Raluca Badulescu: "Eu ti-am zis demult. Sunt prima care apar intr-un clip. N-ai cum sa mai dai inapoi. Eu te admir foarte mult. Esti foarte tanara. Imi place cum te-ai gandit sa faci un arc in timp. Arati divinissim. Ai folosit doar doua bijuterii si alese corect. Tu te-ai dovedit a fi un om cu o stapanire de sine impecabila. Ai calitati fantastice. iti doresc succes. Stiu ca iti va iesi extraordinar."

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.