Cât a costat filmul Transformers: Rise of the Beasts. Pete Davidson face parte din distribuția filmului

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 mar 2024, 04:30

Cât a costat filmul Transformers: Rise of the Beasts

Sursa: Facebook Transformers

Al șaptelea film al francizei Transformers a apărut astăzi pe marile ecrane din România, iar bugetul de producție al acestuia este unul uriaș.

Acest nou film din seria Transformers va arăta o nouă perspectivă a poveștii, iar fanii de pretutindeni sunt nerăbdători pentru această producție cinematografică, iar bugetul de producție a fost unul generos pentru a le satisface dorințele acestora.

Citește și: Sean Bean și Miranda Richardson se alătură lui John Malkovich în distribuția filmului ”Cravata galbenă”

Ce buget de producție a avut filmul Transformers: Rise of the Beasts

Paramount nu a confirmat care este bugetul exact de producție pentru al șaptelea film al francizei Transformers, însă majoritatea filmelor din această serie au avut un buget de aproape 200 de milioane de dolari, un buget uriaș pentru a îi surprinde pe admiratorii ce au așteptat cu nerăbdare această producție cinematografică. 

Filmul a fost amânat de la data sa inițială de lansare, 24 iunie 2022, însă începând cu data de 9 iunie 2023, acesta poate fi urmărit pe marile ecrane din țară, dar și din străinătate.

Acest film va prezenta o nouă direcție asupra lumii în care se petrec cele 7 filme, mai exact acțiune este amplasată în anii 1990.

Acest nou film din franciza Transformers va duce publicul într-o aventură plină de acțiune, în timp ce Maximalii, Predaconii și Terrorconii se alătură bătăliei dintre Autoboți și Decepticoni de pe Pământ. Noah, un tânăr ager din Brooklyn, și Elena, un cercetător de artefacte ambițios și talentat, sunt implicați în conflict, în timp ce Optimus Prime și Autoboții se confruntă cu un nou dușman terifiant, înclinat spre distrugerea lor, numită Scourge. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este și câți ani are superba Kumru din serialul Prețul iubirii! Iată cum arată în prezent celebra Biran Damla Yilmaz! Actrița a recurs de curând la o schimbare spectaculoasă de look

Cine sunt actorii ce fac parte din distribuția filmul Transformers: Rise of the Beasts

Anthony Ramos îl interpretează pe Noah Diaz, personaj ce este aliat atât al Autoboților, cât și al Maximalilor, roboți care se transformă în animale robotice, iar alături de el se află și Dominique Fishback, care  o interpretează pe Elena Wallace, o cercetătoare de artefacte care se încurcă în războiul infuzat de mașini.

Cei doi luptă împreună pentru a îl opri pe Unicron să distrugă Pământul. 

Mama lui Noah va fi jucată de Lauren Vélez, ira unul dintre cei mai apropiați prieteni ai tânărului va fi jucat de Tobe Nwigwe. Dean Scott Vazquez îl interpretează pe Kris Diaz, fratele mai mic al lui Noah, care îl va ajuta în această situație și îi va oferi mereu încredere în el, spunându-i să nu renunțe niciodată și să devină un erou.

Peter Cullen revine ca vocea iconică a lui Optimus Prime, liderul peren al Autoboților, în timp ce Pete Davidson va fi vocea lui Mirage, un Autobot care îi ajută pe Optimus Prime și Bumblebee în lupta împotriva Unicron. iza Koshy este vocea lui Arcee, un comando Autobot care este unul dintre cei mai buni trăgători cu ochită din grup, iar Cristo Fernández îi dă voce lui Wheeljack, un inventator Autobot, om de știință și geniu.  

Citește și: Ben Schnetzer a semnat pentru rolul celebrului dirijor român Sergiu Celibidache în filmul „Cravata galbenă”, în locul lui Rupert Friend

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.