Cât a costat inelul de logodnă pe care Alex Velea i l-a oferit Antoniei? Bijuteria a fost realizată manual

Author: Ana Dinu
Actualizat: 28 iul 2022, 16:30
Cat a costat inelul Antoniei?

Antonia și Alex Velea s-au logodit după 9 ani de relație. Artistul a fost cel care a dat veste pe rețelele de socializare unde a postat o imagine cu iubita sa și inelul prețios pe care i l-a oferit. Cât a costat inelul de logodnă al Antoniei?

Este veste care a luat pe toată lumea prin surprindere, după o relație de aproape un deceniu, Alex Velea și Antonia s-au logodit. Relația lor a început în 2013, provocând o mulție de controverse în showbiz-ul din România, amândoi fiind căsătoriți la acea vreme, iar acum urmează ca ei să facă marele pas și să-și unească destinele.

Cât a costat inelul de logodnă al Antoniei?

Alex Velea a fost cel care a făcut anunțul despre logodnă în mediul online, artistul a postat pe pagina de Instagram o fotografie cu Antonia de la emoționantul moment, iar în imagine se poate observa inelul extrem de prețios pe care Velea i l-a dăruit.

Cântărețul a declarat că urmează să facă pasul cel mare alături de aleasa inimii lui, iar fercitul eveniment este mai aproape decât ne-am imaginat. 

”Da, ne căsătorim! Ne pregătim de când ne cunoaștem să ne căsătorim (râde, n.red). O să fie o surpriză momentul în care ne căsătorim, dar așteptăm să se termine cu pandemia”,  a spus Alex Velea, pentru Fanatik.

Alex Velea i-a oferit Antoniei un inel fabulos, care a fost cumpărat de la un lanț celebru de bijuteri a cărei imagine este artista.

Inelul este din aur alb de 18k, cu safiere galbene de 0,68 ca și diamante de 0,7 ca, cu un total de 68 de pietre. Bijuteria are în total 20 de safire și 48 de diamante.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! Primele declarații: "Te iubesc până dincolo de moarte"

Alex Velea a optat pentru un inel făcut manual

Inelul pe care Antonia îl poartă acum pe mâna stângă este una dintre bijuteriile exclusiviste ale magazinului, iar prețul este unul piperat. Astfel, Alex Velea a scos din buzunar o sumă uriașă pentru a-și impresiona viitoarea soție. Mai exact, artistul a scos din buzunar suma 3.800 de euro pentru inelul de logodnă al iubitei sale, care cântărește 7,67 grame, bijuteria fiind confecționată manual.

Alex și Antonia au doi copii împreună, de Dominic și pe Achim. Artistul este un tată devotat, iar cei doi băieți îl însoțesc tot timpul la studioul de înregistrări.

”Sunt cel mai bun tată, nu vreau să mă laud! Ceea ce îmi doresc este să fiu un tată bun pentru copiii noștri. Să fiu la fel de bun cum a fost tatăl meu cu mine”,

spunea Alex Velea, pentru Fanatik.

Citeste si: Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.