Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu? A plătit o sumă fabuloasă pentru ea

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 13:30

Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu? Vedeta a dezvăluit, la un an de la marele eveniment, cât a plătit pentru cele două ținute.

Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu?  În ziua cea mare, Adelina Pestrițu a ales să poarte două ținute spectaculoase, iar acum, la un an de la cea mai importantă zi din viața ei, vedeta a dezvăluit cât a plătit pentru cele două rochii. Prețul este unul fabulos, însă Adelina Pestrițu a explicat ulterior de ce costurile au fost atât de mari.

Citeste si: Adelina Pestrițu trage un semnal de alarmă: "Covid 19 nu iartă pe nimeni" Ce a determinat-o să transmită acest mesaj?

Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu? A plătit o sumă fabuloasă pentru ea

Rochia de mireasă este cea mai importantă pentru o femeie în ziua nunții și conștientă de acest lucru, Adelina Pestrițu și-a dorit că ținutele pe care le îmbracă să fie cu adevărat speciale.

Nu e de mirare că vedeta a cheltuit o mică avere pe cele două rochii, cea mai scumpă fiind rochia pe care a purtat-o la petrecerea organizată după ceremonia religioasă.

Mai exact, rochia de prințesă pe care a purtat-o la biserică a constat 8.600 de euro, în timp ce ținuta de la petrecere a costat 40.000 de euro. Astfel, cu banii de pe cele două rochii, Adelina Pestrițu și-ar fi putut cumpăra o garsonieră în București.

Citeste si: Adelina Pestrițu, într-o ipostază în care nu am mai văzut-o până acum. Cum a apărut pe instagram?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Au ieșit 4 din izolare? Adelina Pestrițu: "E foarte posibil să fiu însărcinată!"

A spus mereu că își dorește și un al doilea copil, iar acum, Adelina Pestrițu a anunțat că este posibil să fie însărcinată. Cum a dat vestea?

Perioada petrecută în izolare, împreună cu soțul și fetița ei, a fost una specială pentru Adelina Pestrițu și, după cum chiar ea a afirmat, există șanse mari ca după lunile petrecute în casă, familia lor să se mărească cu încă un membru.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Au împreună o fetiță pe nume Zeny, au făcut o nuntă ca în povești, iar acum sunt pregătiți pentru a deveni din nou părinți. Deși încă nu are certitudinea că este însărcinată, Adelina Pestrițu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de televiziune că ea și soțul ei s-au ocupat de acest aspect în perioada în care au fost nevoiți să stea în casă, astfel că sunt șanse mari ca, în momentul de față, vedeta să aștepte din nou un copil.

Citește continuarea aici. 

Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu? Motivul pentru care rochia de la petrecere a fost atât de scumpă

Adelina Pestrițu a plătit o sumă fabuloasă pentru rochia pe care a purtat-o la petrecere, mai exact 40.000 de euro. Evident, prietenii virtuali s-au întrebat de ce a costat atât de mult ținuta, iar Adelina a oferit lămuriri în legătură cu acest subiect. Vedeta a explicat că cea de-a doua rochie a fost cusută manual și pe suprafața ei au existat multe cristale, acesta fiind motivul pentru care prețul a fost atât de piperat.

"A fost cusută manual timp de 2 luni de o echipă foarte mare de profesionști. Creația a avut câteva mii de cristale. De aici și greutatea ei de 13 kilograme.", a scris Adelina Pestrițu pe instagram.

Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu? Deși ambele rochii au costat destul de mult, Adelina a decis să o păstreze doar pe cea de la petrecere, intenționând ca ținuta de la biserică să o vândă și să doneze banii.

Citeste si: Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre noua casă! Ce probleme au împiedicat-o pe vedetă să se mute până acum