Cât a costat rochia din dantelă purtată de Haziran la cununia civilă. Luis Gabriel nu s-a uitat deloc la bani

Author: Madalina Maftei

Cât a costat rochia din dantelă purtată de Haziran la cununia civilă

Sursa: Instagram Haziran

Haziran a strălucit la cel mai important eveniment de viața ei. Soția lui Luis Gabriela a purtat la cununia civilă o rochie din dantelă semnată de un designer român.

Luni, 10 octombrie, Luis Gabriel și Haziran au făcut botezul fiului lor, Joseph Luis Tiago, și s-au căsătorit civil. Evenimentul așteptat cu sufletul la gură de toată lumea a fost organizat ca la carte. Nici ținutele proaspeților părinți nu au putut fi trecute cu vederea. Haziran a purtat la starea civilă o rochie complet albă cu aplicații din dantelă. Rochia vedetă a serii nu a costat deloc puțin, semn că Luis Gabriel nu s-a uitat deloc la bani.

Câți bani a scos din buzunar Luis Gabriel pentru rochia soției lui 

Haziran și Luis Gabriel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Recent, cei doi au devenit părinții unui băiețel, Joseph Luis Tiago, pe care l-au botezat în urmă cu două zile. Evenimentul a fost organizat la cel mai înalt nivel, semn că banii nu au contat pentru cei  doi artiști.

La botez și la cununie au cântat nume mari din industria muzicală românească, Florin Salam, Adrian Minune, Jo, Marius Babanu și mulți alți artiști.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Atât botezul celui mic, cât și ceremonia de la starea civilă au fost încărcate de emoție. Dacă Haziran a plâns, despre Luis Gabriel nu putem spune același lucru.

Artistul a dezvăluit că a fost foarte relaxat și a răs mult.

Citeste si: Luis Gabriel și-a postat fiul pe rețelele de socializare după ce soția lui, Haziran, a fost mustrată de fani că îi ascunde fața copilului

Artista s-a prezentat în fața ofițerului de stare civilă într-o rochie semnată de un celebru designer român, care i-a pus silueta în evidență și a făcut-o să strălucească în cea mai importantă zi din viața ei.

Ținuta de un alb imaculat, cu decolteu în V și cu mânecile din dantelă a costat peste 1.000 de euro, însă banii nu au contat pentru artist și iubita lui.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hɑzirɑn 𓂀 (@haziran.official)

Rochia de tip sirenă a avut umerii și pieptul acoperiți de o dantelă albă încărcată cu pietre și perle, lucru care a făcut-o pe frumoasa cântăreață să fie în centrul atenției întreaga

seară, potrivit Fanatilk.ro.

Citeste si: Luis Gabriel și Haziran, petrecere de zile mari în cinstea micuțului Joseph. Adrian Minune, Florin Salam, Marius Babanu sunt doar câțiva dintre artiștii care au cântat la botezul celui mic