Cât a costat rochia purtată de Betty Stoian la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Artista a scos o sumă considerabilă din buzunar

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 mar 2023, 02:45
Cât a costat rochia purtată de Betty Stoian la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Artista a scos o sumă considerabilă din buzunar
Sursa: Instagram

Betty Salam a făcut senzație la nunta tatălui ei cu Roxana Dobre. Artista a purtat o rochie care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Cât a plătit Betty pentru rochia fabuloasă?

Betty Stoian a fost o prezență extrem de admirată la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, care a avut loc într-un club exclusivist de la malul mării. Fiica cea mare a artistului a schimbat mai multe rochii.

Iată cât a costat rochia pe care Betty Salam a purtat-o în cea mai importantă zi din viața tatălui ei

Betty, fiica cea mare a lui Florin Salam a fost o prezență apreciată la evenimentul tatălui ei.

Tânăra a participat alături de soțul ei și de fiul lor, iar rochiile purtate la eveniment au lăsat pe toată lumea mască.

Pentru ceremonia de pe plajă, bruneta a optat pentru o rochie albă cu bretele, lungă, peste genunchi, care avea și câteva pene aplicate, dar și pietre semiprețioase pe piept.

Potrivit wowbiz.ro,  pentru rochia pe care Betty Stoian a purtat-o la cununia civilă, care a avut loc pe plajă, a scos din buzunar aproximativ 3.000 de lei, fiind semnată de un designer român, același care s-a ocupat și de rochia

Roxanei Dobre.

Citeste si: Betty Salam a făcut senzație la nunta tatălui său cu Roxana Dobre. Fiica manelistului le-a făcut o surpriză de proporții mirilor. Florin Salam s-a emoționat până la lacrimi-FOTO

A doua ținută purtată de Betty Salam a fost o rochie mulată pe cord, dintr-un satin crem, accesorizată cu pietre în jurul bustului. Ținuta extrem de sexy a atras cu siguranță toate privirile.

În ceea ce privește bijuteriile, artista a făcut cu siguranță o alegere inspirată, pentru că a purtat o pereche de cercei și un colier cu pietre prețioase.

Așadar, Betty Stoian a fost ca scoasă din cutie pentru cel mai discutat eveniment al săptămânii, la care au participat sute de invitați, atât din lumea muzicală, cât și din alte domenii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Dacă Betty Salam a făcut un moment de zile mari la nunta tatălui său, nu putem spune același lucru și despre Dani Stoian, fiul manelistului, care a fost foarte rezervat. Iată cum a apărut tânărul în cea mai importantă zi din viața părintelui său

 

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.