Cât a costat rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea regelui Charles al III-lea. Suma este de ordinul sutelor de dolari

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 mai 2023, 01:18

Suma este de ordinul sutelor de dolari

Sursa: Profimedia/https://www.lkbennett.com - colaj Kanal D

În doar o zi are loc cel mai important eveniment al Marii Britanii, și anume încoronarea Regelui Charles al III-lea.

În timpul repetițiilor, fanii au văzut că Kate Middleton avea o rochie superbă, iar curiozitatea legată de preț a apărut și ea.

Cât a costat rochia purtată de Kate Middleton

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20314193/1/cat-a-costat-rochia-purtata-de-kate-middleton.jpg

În timpul repetițiilor pentru ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea, toate privirile au fost ațintite asupra rochiei purtate de Kate Middleton.

După mai multe căutări, s-a descoperit că ținuta purtată de aceasta costă în jur de 329 de lire sterline, respectiv 1.854,25 de lei. Rochia este una marca L.K Bennett, tip midi florală. 

Citește și: Marii absenți de la încoronarea regelui Charles al III-lea. România va fi reprezentată de Custodele Coroanei şi de preşedintele Klaus Iohannis

Misterul rochiei purtate de Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii

Kate Middleton a ales-o pe Sarah Burton drept designer pentru rochia ei de mireasă, iar cele patru flori simbolice ale națiunilor (n.r.: trandafir englezesc, ciulin scoțian, narcisa galeză și trifoiul irlandez) au fost brodate cu migală. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea regelui Charles al III-lea. Suma este de ordinul sutelor de dolari

Rochia pe care Kate Middleton a purtat-o pentru poza oficială de încoronare nu este aceeași rochie pe care a purtat-o la ceremonia de încoronare propriu-zisă. 

Rochia pe care Prințesa de Wales a purtat-o în timpul ceremoniei a avut un decolteu înalt.

Cea din fotografie avea un decolteu în formă de V. 

Prințesa a purtat o copie a rochiei pe care Alexander McQueen o făcuse anterior pentru ea, în culoarea negru.

Citește și: Momentele cheie de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ce a spus acesta despre Harry și Meghan după ce a avut loc încoronarea?

Ca și în ținuta anterioară, a purtat eșarfa regală și două omagii aduse Reginei Elisabeta: broșa cu portretul regretatei Regine și colierul Festoon, care a aparținut anterior Reginei Elisabeta a II-a.

Evident, nu puteau lipsi tiara realizată de Alexander McQueen și cerceii prințesei Diana.