Cât câștigă Raed Arafat ca șef al Departamentului pentru Situații de Urgență! Suma este de ordinul miilor: „Este salariu de secretar de stat”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 feb 2023, 14:14

Suma este de ordinul miilor

Sursa: Captură YouTube Altceva cu Adrian Artene

Raed Arafat, șeful DSU, a dezvăluit ce salariu are ca secretar de stat, iar suma nu este mică deloc.

Raed Arafat, șeful DSU, a dezvăluit cât câștigă ca secretar de stat, curiozitate care a apărut în mintea multor oameni. Oficialul a mărturisit totul într-un podcast!

Cât câștigă Raed Arafat ca șef al DSU 

Raed Arafat a fost, în trecut, rezident pe Secția de Terapie Intensivă în Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Într-o zi, s-a gândit să dezvolte un proiect intitulat SMUR (Serviciul Mobil de Urgenţă şi Reanimare) care a fost bazat pe voluntariat, apoi a urmărit să îl transforme în SMURD (Serviciul Mobil de Urgenţă,

Reanimare şi Descarcerare). În perioada decembrie 2012 – ianuarie 2014, Raed Arafat a primit funcția de secretat de stat în cadrul Ministerului Sănătății, apoi a preluat funcția de secretar de stat și șef al Departamentului pentru Situații de Urgență în cadrul Ministerul Afacerilor Interne, funcție pe care o deține și în prezent.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui Alexandru Rafila! Ce se întâmplă cu epidemia de gripă în România: „Aşteptăm ca acest trend descrescător să continue”

Nu mulți oameni știu ce salariu câștigă Raed Arafat ca secretar de stat și șef al DSU. Recent, în podcastul lui Adrian Artene, oficialul a dezvăluit că ia în mână o sumă de ordinul miilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Salariul meu este salariu de secretar de stat oficial este aproape de 10.000 de lei. Deci asta este de câțiva ani, înainte era 5.000  și când au crescut salariile am ajuns la 9.700 și ceva, plus norma de hrană, deci se învârte cam pe la 10.000 de lei”, a mărturisit Raed Arafat, în cadrul podcastului menționat anterior.

Raed Arafat, despre presupusa relație de rudenie cu Omar Hayssam

Raed Arafat a fost de multe ori victima fake news-urilor, dar cea mai mare minciună la care a fost supus a avut ca punct principal de atenție o presupusă relație de rudenie cu Omar Hayssam. Secretarul de stat a declarat că tot ce se vorbește despre acest subiect este doar o minciună.

Citește și: Gripa a cauzat 27 de decese în România! Cea mai mică victimă este o fetiță în vârstă de doar șapte luni. Raed Arafat: „Nu este o boală care este uşoară”

„Treaba asta cu Wikipedia, nu știu dacă știți, dar pe perioada pandemiei au încercat unii să introducă foarte multe chestii false în ea. Și la un moment dat Wikipedia a blocat contul meu, să nu mai poată fi modificat de către alții pe o perioadă de timp. Dar asta am fost informat după ce am descoperit niște chestii, mi-au zis alții «uită-te ce au scris», că sunt rudă cu Omar Hayssam, că nu știu ce.

Și atunci Wikipedia a blocat accesul.

(...) Mi-a plăcut chestia asta, că sunt condamnat la moarte în Palestina și fugit în România. După care mi-a plăcut odată, cineva îmi spune la Constanța că au fost în fața unui hotel și discutau despre o construcție care se făcea vis-a-vis, un resort. Și vine paznicul și spune «asta e a lui Arafat». Persoana mă cunoștea și zice «chiar, de unde știți?», «știu eu, este a lui Arafat, el construiește și vine săptămânal să o verifice». Și asta după ce mă sună și îmi zice «uite ce spune paznicul»”, a mai povestit Raed Arafat.