Cât costă cel mai scump obiect din garderoba Elenei Udrea? A plătit o sumă fabuloasă pentru el

Webeditor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 iun 2022, 17:13
Elena Udrea a dezvăluit cât costă cea mai scumpă geantă pe care o are în garderobă
Sursa: Facebook

Pe lângă politică, Elena Udrea a avut întotdeauna o pasiune pentru modă. În trecut, aceasta era o clientă fidelă a brandurilor de top. Iată care este cel mai scump obiect din garderoba Elenei Udrea.

Elena Udrea nu este doar un personaj politic foarte controversat, ci aceasta a reușit să iasă în evidență și datorită alegerilor vestimentare pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Elena Udrea a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebari cu Denise Rifai” cât a plătit cel mai mult pentru un accesoriu care se regăsește în garderoba sa.

Elena Udrea, dezvăluiri despre pasiunea pentru modă. Cât costă cea mai scumpă poșetă pe care o are?

Elena Udrea reușește să fie în centrul atenției de fiecare dată când apare în public. În perioada în care ocupa funcții importante în politică s-a vorbit foarte mult despre pasiunea acesteia pentru pantofi, haine scumpe și genți. 

Citeste si: Adevărul despre eticheta de „Corupta României". Elena Udrea a răspuns celei mai arzătoare întrebări

Elena Udrea a dezvăluit că a avut o pasiune pentru modă încă din perioada în care nu avea o situație financiară foarte bună și că, pe măsură ce anii au trecut, dorința de a-și achiziționa

haine, genți sau pantofi nu a dispărut. Deși a recunoscut că acum nu mai cheltuie atât de mult pe haine, Elena Udrea a spus că a existat o perioadă în viața ei în care a scos din buzunar sume fabuloase de bani pentru diferite obiecte vestimentare.

"Da, probabil că tot așa, o poșetă trebuie să fie cel mai scump obiect. Știți, sunt femei care încearcă să spună despre lucrurile lor că sunt mult mai scumpe decât sunt și altele care încearcă să spună, domne, nu sunt așa de scumpe.

Da, e o pasiune. Cred că orice femeie are această pasiune.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Îmi plăceau pantofii și gențile de când îmi permiteam de 30 de lei și îmi plac și acum, când îmi permit de 3000 de euro. Asta nu s-a schimbat și nu o să se schimbe niciodată.

Mereu am spus, asta nu are legătură cu ce sunt eu ca om politic sau ce sunt eu ca om, sunt o femeie care are această pasiune. Acum mai puțin, recunosc, decât înainte, mult mai puțin, dar care a avut o pasiune pentru haine, pentru genți, pentru pantofi, așa cum sunt foarte multe femei.

A contat la mine pentru că miza era alta. Miza nu era câți pantofi are Elena Udrea, ci miza era puterea pe care Elena Udrea o reprezenta în statul român la vremea aceea și cu ce să ataci o femeie dacă nu

cu părul blond sau poșetele? Am mulți pantofi, dar deja mulți sunt demodați. Pot să vă spun altceva. În Costa Rica nu mi-am cumpărat absolut nimic de îmbrăcat. Nici nu aveai de unde pentru că nu existau magazine.

Cele mai de top erau cele relativ modeste, deci nu existau magazine din care să îți cumperi lucruri, nici nu m-a interesat să fac asta, eram și însărcinată, abia mă mișcam pe acolo, deci am continuat cu această relaxare și această lipsă de interes față de a-mi îmbogăți garderoba de când m-am întors în România.

Pantofii, câteva zeci de perechi, dar au ani și ani de zile, sunt demodați, ar trebui să îi dau. Poșeta cea mai scumpă costă 13.000 de euro.", a dezvăluit Elena Udrea.

Citeste si: Elena Udrea a spus tot adevărul! A fost sau nu iubita președintelui Traian Băsescu?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.