Cât costă cozonacii vânduți de Gabriela Cristea. Oamenii sunt revoltați: „Ce au, foiță de aur?”

Autor: Diana Bostan

Ce preț au cozonacii pregătiți de Gabriela Cristea

Sursa: Instagram: bygabrielacristea/ Captură TikTok

Cozonacii vânduți de Gabriela Cristea au stârnit revolta oamenilor în mediul online. Internauții se plâng de faptul că produsele de patiserie pregătite de vedetă sunt prea scumpe.

Gabriela Cristea și-a obișnuit fanii cu postările sale din bucătărie, luând decizia de a duce totul la un alt nivel. Vedeta a hotărât să pregătească și să vândă cozonaci sub diferite forme și cu diferite arome, însă alt detaliu a atras atenția internauților, și anume prețul cozonacilor. Iată cât costă un cozonac făcut de Gabriela Cristea!

Prețul cozonacilor produși de Gabriela Cristea a stârnit revolta în mediul online

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, a intrat recent în industria producției și vânzării de cozonaci, lansând propria sa linie de produse de patiserie de sărbători. Cu toate acestea, prețul ridicat al cozonacilor săi a stârnit o reacție puternică în mediul online.

Citește și: „Ai putea să-i fii mamă” Gabriela Cristea a răbufnit în fața comentariilor privind diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda

Internauții și-au exprimat revolta lor față de costul cozonacilor, susținând că aceștia sunt arătoși, dar prea scumpi. Unii urmăritori și-au exprimat dezamăgirea față de prețurile ridicate, în timp ce alții au încurajat-o pe Gabriela Cristea să reconsidere politica de prețuri pentru a face produsele sale mai accesibile publicului larg.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Vedeta a postat un videoclip pe contul său de TikTok în care le arată fanilor noile sale rețete de cozonaci. Deși internauții au apreciat aspectul cozonacilor, aceștia au fost revoltați de prețul lor. „140 RON, este enorm, ce au, foiță de aur”/ „Eu fac acasă. Nu fac risipă de bani”/ „Cam scumpi”, au fost doar o parte din comentariile lăsate de internauți la postarea vedetei.

Cât costă cozonacii Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a lansat o gamă variată de cozonaci, cu prețuri care variază în funcție de umplutură și de gramaj. Astfel, pot fi găsiți cozonaci simpli, cu prețuri cuprinse între 85 și 95 de lei, oferind o opțiune mai accesibilă pentru cei care doresc să se bucure de o delicatesă de sărbători.

Pe lângă aceștia, Gabriela Cristea oferă și cozonaci speciali, cu umpluturi și arome de fistic, la un preț mai ridicat de 140 de lei, adresându-se celor care caută o experiență gourmet sau sunt în căutarea

unui cadou deosebit pentru cei dragi. Cu toate acestea, internauții susțin că vedeta produce cozonaci pentru o anumită categorie de oameni.

Citește și: „Nou membru la noi acasă!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat vestea cea mare fanilor

În ciuda comentariilor răutăcioase, Gabriela Cristea își continuă munca. Vedeta le-a răspuns și celor care au blamat-o pentru faptul că vinde cozonaci, spunând că muncește pentru ceea ce-și dorește, nu întinde mâna.

„Mi se pare incredibil să faci asta. Adică să-i spui unui om (…) și să mă facă în toate felurile doar pentru că muncesc. Să-i spui unui om care de dimineață, de când se trezește și până seară, când pune capul pe pernă, nu face altceva decât să alerge pentru familia lui, să-l blamezi și să arunci cu noroi în el (…) cam astea sunt cuvintele. În țara asta, fiecare este liber să muncească atât consideră de cuviință”, a transmis Gabriela Cristea pe Facebook, conform Fanatik.