Cât costă inelul de logodnă al Simonei Halep? Iubitul ei nu s-a uitat la bani

Author: Denisa Avram
Actualizat: 25 iul 2022, 23:05
Simona Halep s-a logodit cu iubitul Toni Iuruc

Bat clopotele de nuntă pentru Simona Halep! Sportiva s-a logodit cu iubitul ei Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc  și-au oficializat relația! Cei doi le-au trimis prietenilor și apropiaților o fotografie în care Simona poartă inelul de logodnă, primit de la iubitul ei. Sportiva a fost cerută în casatorie de iubitul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep s-a logodit cu iubitul ei Toni Iuruc 

Jucătoarea de tenis se bucură de o relație fericită cu Toni Iuruc, iar cei doi au luat decizia să își unească destinele.

Simona Halep a primit inelul de logodnă și a acceptat cu entiziasm. 

Simona Halep si Toni Iuruc au inceput in urma cu cativa ani o poveste de dragoste. Lucrurile au inaintat si cei doi urmeaza sa faca nunta in curand.

Chiar daca parintii sportivei nu prea au fost de acord la inceput cu aceasta relatie, pana la urma au acceptat si acum sunt fericiti pentru fiica lor.

Citeste si: Simona Halep, diagnostic crunt după accidentarea de la Roma. Sportiva a ieșit în lacrimi de pe teren. Va mai putea juca la Roland Garros?

Cât costă inelul de logodnă al Simonei Halep

Iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, mai în vârstă cu 13 ani decât Simona Halep, si este divortat și are mai multe afaceri în domeniul imobiliar, conform ziare.com.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Toni Iuruc are 42 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni și-au făcut publică relația după finala câștigată de Simonala Wimbledon, în 2019. Cei doi au păstrat discreția și și-au păstrat planurile de viitor departe de ochii curioșilor. 

Prețul inelului nu a fost făcut public, însă, fiind un diamant de dimensiuni mari, putem estima că Toni Iuruc a scos din buzunare câteva zeci de mii de euro pentru această ocazie specială.

Citeste si: Simona Halep, primul meci câștigat în 2021! Câți bani a primit

Simona Halep își dorește să devină mamă 

În februarie, Simona Halep  a făcur câteva dezvăluiri despre viața ei personală și planurile ei de viitor.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează.

Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep.

Citeste si: Simona Halep, cadouri de zeci de mii de euro! Tenismena și-a răsfățat persoanele dragi din viața ei. Ce cadouri a cumpărat sportiva