Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 iul 2024, 17:53

Cât costă mâncarea la ”împinge tava” în stațiunea Mamaia

Sursa: Facebook

Un turist aflat în vacanță la Mamaia a dezvăluit costurile surprinzător de mari ale mâncării cumpărate de la un restaurant de tip "împinge tava" din stațiune. Iată ce a cumpărat cu 300 de lei!

Turistul a relatat experiența sa pe Facebook și a prezentat o listă detaliată a prețurilor pentru diferite preparate achiziționate. Deși nu a mers să mănânce la unul dintre restaurantele de lux, bărbatul a scos din buzunar suma de 300 de lei.

Citește și: Cât a ajuns să coste o banală sticlă de apă în stațiunea Costinești. Reacția șefului ANPC: ,,Dacă Costineștiul ar fi arătat ca Nisa”

Cât costă mâncarea la ”împinge tava” în stațiunea Mamaia

Bărbatul a dezvăluit costurile surprinzător de mari ale mâncării cumpărate de la un restaurant de tip autoservire din stațiune, stârnind reacții puternice în rândul celor care au aflat detaliile.

Citește și: Suma incredibilă pe care trebuie s-o scoți din buzunar pentru un șezlong pe litoralul românesc! Românii sunt revoltați: „Pentru cei care se plâng că sunt scumpe șezlongurile în Grecia”

Acesta a relatat experiența sa într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, unde a prezentat o listă detaliată a prețurilor pentru diferite preparate achiziționate.

Bărbatul a precizat că a achiziționat mâncare la pachet pentru suma totală de 300 de lei. Printre preparatele cumpărate se numără cartofi, de două feluri, o frigăruie de pui, coaste, hamsii, două lipii, murături asortate, o pulpă dezosată și cașcaval pane.

„Cam scumpicel, nu?” a comentat turistul, exprimându-și surprinderea față de prețurile ridicate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

36 de lei pentru o porție de murături asortate

În detaliu, frigăruia de pui a costat 56 de lei, costița 63 de lei, iar două bucăți de cașcaval pane au fost 42 de lei. Murăturile asortate au avut un preț de 36 de lei, în timp ce hamsiile au costat 35 de lei. Prețul unei lipii a fost de 7 lei, iar cartofii au ajuns la 25 de lei.

 

„Frigăruia e 56 de lei, costița 63 de lei, cașcavalul pane 42 de lei două bucățele. Murăturile astea 36 de lei, zici că mi-a dat tot borcanul cu murături. Hamsii 35 de lei, mamă... și o lipie 7 lei. Cartofii 25 de lei, dacă îți vine să crezi.”, a spus acesta.

Citește și: Cât costă o vacanță de șapte zile în Varna pentru o familie cu un copil: De ce este bine să alegi un pachet All Inclusive în Bulgaria

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii a postării turistului, stârnind un val de indignare și nemulțumire față de prețurile exorbitante practicate la Mamaia. Utilizatorii au criticat vehement aceste tarife, considerându-le exagerate și nejustificate pentru mâncarea de tip "împinge tava". Mulți au comentat că astfel de prețuri sunt inacceptabile și contribuie la o imagine negativă a turismului pe litoralul românesc. Unii au relatat experiențe similare, subliniind că prețurile din stațiunile de pe litoral cresc nejustificat în timpul sezonului estival, profitând de afluxul de turiști.

„Prețuri ca în Elveția! Salariile ca în SriLanka”/ „Pentru ce ai luat cam scump”/ „Prețuri de aeroport”/ „Exagerat, dar astea sunt prețurile”, au fost doar o parte din comentariile lăsate de internauți.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!