Cât costă noul iPhone SE 3. Telefonul are suport 5G și procesor A15 Bionic. Lista completă a specificațiilor

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 dec 2022, 03:25

iPhone SE 3 2022 a fost lansat 

Sursa: instagram iphone.se.2022

Apple a prezentat noul iPhone SE 3, în cadrul evenimentului organizat la început de primăvară. Iată cât costă noul iPhone SE 3, dar și cu ce specificații vine noul model.

iPhone SE 3 a fost încadrat în categoria modelelor Apple accesibile publicului larg. Deși modelul are desingul vechi, iPhone SE 3 vine cu îmbunătățiri atunci când vine vorba despre specificații. Iată de la ce preț pornește noul model, dar și ce aduce nou.

Ce specificații are iPhone SE 3? 

iPhone SE 3 are acum o variantă compatibilă 5G, acesta fiind modelul de telefon prezentat de Apple la început de primăvară.

Potrivit informațiilor dezvăluite de producători, noul iPhone SE 3 vine la pachet cu o serie de îmbunătăți, chiar dacă desginul este cel vechi. 

Modelul nou lasat are un procesor Apple A15 Bionic și un ecran de 4,7 inch. În ceea ce privește camera foto, iPhone SE 3 are o singură cameră în partea din spate, de 12 MP, în timp ce carcasa telefonului este din sticlă.

Camera frontală este tot de 12 Megapixeli.

Apple spune că noul procesor, Apple A15 Bionic, este cel mai rapid de până acum.

iPhone  SE 3 a păstrat desingul Apple vechi, astfel că nu are un sistem de recunoaștere facială. Modelul nou lansat are în continare acel buton tactil în partea de jos a ecranului, buton care se regăsește acum pe modelele iPhone mai vechi.

Se pare că și bateria noului iPhone SE 3 a fost îmbunătățită, astfel că va oferi o autonomie mai lungă, însă nu au fost oferite detalii concrente despre capacitatea bateriei. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anunț pentru toți românii: Ce telefoane nu vor mai funcționa începând cu anul 2022

Ce preț are noul iPhone SE 3?

Cel mai important detaliu în ceea ce privește noul iPhone SE 3 este faptul că acesta este o variantă compatibilă 5G, dar la un preț accesibil.

Se pare că prețul de pornire pentru iPhone SE 3 este de 429 dolari pentru telefonul cu o capacitate de 64GB, 479 de dolari pentru 128GB, în timp ce modelul de 256GB va costa

579 de dolari.

Apple a anunțat oficial că modelul iPhone SE 3 va fi disponibil pentru pre-vânzare începând cu data de 18 martie 2022.

Citeste si: Lovitură pentru utilizatorii WhatsApp. Ce se întâmplă cu fotografiile si videoclipurile? Toată lumea trebuie să știe asta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.