Cât costă o bere în Centrul Vechi înainte de meciul România-Olanda. Prețuri atractive pentru toți suporterii

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 iul 2024, 12:44

Prețul unei beri în Centrul Vechi

Sursa: Pixabay

Prețurile la bere în Centrul Vechi al Capitalei variază considerabil înainte de meciul România-Olanda. Suporterii au de unde alege pentru a savura o bere rece în timp ce urmăresc meciul la terasă. Iată cât costă o bere!

În Centrul Vechi al Capitalei, prețurile la bere variază considerabil, mai ales în preajma meciului România-Olanda, când terasele sunt pline de suporteri dornici să-și susțină echipa preferată.

Cât costă o bere în Centrul Vechi al Capitalei

Berea, această băutură răcoritoare de vară, este deosebit de populară în rândul fanilor care aleg să urmărească meciurile de fotbal la terasă. Însă, prețurile diferă în funcție de locație și de tipul berii servite.

Citește și: Cât costă o porție de hamsii pe litoralul românesc?

La Freddo Bar&Lounge, cunoscut pentru selecția sa de bere artizanală, prețurile se situează între 18 și 26 de lei. Berea craft de aici este apreciată pentru calitatea și varietatea sa, oferind opțiuni care satisfac diverse gusturi. Prețul de 23 de lei pentru o bere craft este destul de obișnuit, însă în funcție de sortiment, acesta poate ajunge și la 26 de lei.

Pentru cei cu buget mai restrâns, există și opțiuni mai accesibile la 18 lei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe de altă parte, St. Patrick Irish Pub oferă o atmosferă irlandeză și prețuri ceva mai ridicate. Aici, o bere de 330 ml costă 28.90 lei, în timp ce o bere de 500 ml ajunge la 36.90

lei. Pentru grupurile de prieteni sau suporterii care vor să se bucure de mai multe beri, există oferte avantajoase, cum ar fi 6 beri de 330 ml la prețul de 149 de lei. Această ofertă permite fanilor să economisească ceva bani, în timp ce savurează berea preferată.

Există și locuri în care prețurile sunt ceva mai accesibile

În contrast, Oktoberfest Pub oferă cele mai accesibile prețuri dintre toate locațiile menționate.

Cea mai ieftină bere de 0,4 litri costă doar 9 lei, iar cea mai scumpă de 0,5 litri ajunge la 18 lei. O ofertă specială de 8 halbe la 94 de lei face ca această locație să fie extrem de populară printre suporterii care preferă să savureze berea în cantități mai mari, la un preț mai mic.

Citește și: Cât a ajuns să coste un simplu croissant în Vama Veche! Turiștilor nu le vină să creadă cât trebuie să plătească pentru un tub de chipsuri

Cu ocazia EURO 2024, prețurile la bere variază semnificativ în Centrul Vechi al Capitalei oferind opțiuni pentru toate buzunarele și gusturile. De la beri artizanale scumpe până la oferte avantajoase, fiecare terasă are ceva special de oferit suporterilor care doresc să se bucure de meciurile României la terasă.

România va înfrunta Olanda marți, 2 iulie, de la ora 19:00, în speranța că va obține un loc în sferturile de finală de la EURO 2024.