Cat costă o casă lângă plajă, în Thassos. Locuința se află la doar 10 metri de plajă și are o curte proprie

Autor: Laura Macovei

Casă de vânzare în Thasos, la doar 10 metri de plajă

Sursa: TikTok

O casă din Thasos, aflată la doar 10 metri de plajă, este pusă la vânzare pentru un preț neașteptat. Locuința are curte proprie, dormitor, baie, bucătărie și un hol.

Casa din Thasos care este pusă la vânzare se află într-o mică stațiune, însă plaja este la doar 10 metri distanță. Mai exact, ai ieșit din casă direct pe nisipul fin! 

Citește și: Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de nerefuzat prezentată de un turist român: „Comanzi orice vrei”

Prețul acesteia este de 100.000

de euro, negociabil, comision 0.

Cât costă o casă în Thasos, la doar 10 metri de plajă

Potrivit unui internaut care a ajuns la locul în care se află casa de vânzare din Thasos, proprietatea a aparținut unui cuplu de bătrânei, iar acum copiii au scos-o la vânzare. Pe vremea celor doi, curtea era plină de flori. 

Deși nu este o casă mare, distanța mică față de plajă și faptul că are o curte proprie ridică prețul la 100.000

de euro, dar negociabil, spune tânărul de pe TikTok

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Casă de vânzare în Thasos la un preț accesibil. Casa se află în Scala Prinos. Este o stațiune micuță, mai bine zis un sat pescăresc aflat într-o oarecare dezvoltare. 

Căsuța se află la 10 metri de plajă. Plaja cu nisip fin, intrare lină în apă, priveliște absolut superbă. Hai să îți arăt casa. După cum am spus, se află la nici 10 metri de plajă.

Are și o curte generoasă pentru zona asta, având în vedere că e chiar pe plajă. 

Are un dormitor, bucătărie, baie și hol. Prețul este de 100.000 de euro negociabil, comision 0. Am văzut proprietatea asta superbă și m-am gândit că ar fi cineva interesat,” a spus Remus în videoclipul său de pe TikTok.

@dr.barbieru.remus casa de vanzare in thasos pe plaja.
proprietatea asta o stiu de acum 6 ani. au fost 2 batranei care au murit si acum vand copiii. cand traiau batraneii curtea era plina de flori. am revenit in satucul acesta si am vazut ca e de vânzare si m-am gandit ca e cineva interesat. e un pret accesibil pentru milionari.😅 #pentrutine #foryou #thasos #thasosisland #insulathasos #imobiliare #trambitasu #agentimobiliar #serbantrimbitasu #devazare #casadevanzare #plaja #realestate #follow #holiday #thasos #greece #tiktok #fyp #viral ♬ Summer- Instrumental- Devinney