Cât costă o noapte de cazare în plin sezon estival în stațiunile de la noi! Unde se găsesc prețuri de 180 de lei pe noapte

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 iul 2024, 12:41
Cât costă o noapte de cazare Foto(4)

Cât costă o noapte de cazare la mare?

Sursa: Unsplash

Ne aflăm la jumătatea sezonului estival, iar tot mai mulți turiști își doresc să petreacă concediul în România.

Majoritatea românilor aleg să își ia liber în perioada verii pentru a se bucura de razele soarelui și de valurile Mării Negre. Fie că este pentru o săptămână sau pentru un weekend, turiștii caută cele mai accesibile variante pentru a se bucura de litoralul românesc. Iată cât costă o noapte de cazare în plin sezon estival în stațiunile de la noi.

Cât costă o noapte de cazare în Mamaia și Costinești?

Mamaia este una dintre stațiunile de lux de la malul mării, iar turiștii își doresc să se bucure de condiții cât mai bune la un preț cât mai prietenos cu buzunarul lor. Persoanele ce își doresc să petreacă un weekend în Mamaia trebuie să scoată din buzunar cel puțin 250 de lei pentru o noapte de cazare, la Complex Mamaia- Histria. În acest preț nu sunt incluse alte facilități, precum loc de parcare inclus sau mic dejun. 

Turiștii ce își doresc să se răsfețe la Malul Mării Negre trebuie să scoată 1.500 de lei din buzunar pentru o noapte la Mamaia, la Poeme Mamaia Retreat, un hotel cu patru stele, preț în care este inclus și micul dejun. Deși este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de la malul mării, nu toată lumea își dorește să își petreacă zilele libere în această stațiune de lux, astfel încât turiștii caută variante și în alte stațiuni de pe litoralul românesc.

Citește și: Prin ce a trecut o româncă în Marele Bazar din Istanbul: „Mi-am luat o mare țeapă”. Ce spune tânăra despre prețul genților și al parfumurilor de brand

Stațiunea Costinești este asaltată anual de zeci de mii de turiști, fiind cunoscută pentru viața de noapte pe care o pune la dispoziție doritorilor de distracție. De altfel, această stațiune este mai prietenoasă cu bugetul oamenilor, cea mai ieftină cazare la o vilă din Costinești fiind de 180 de lei, la Vila G&S. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Și cazările mai exclusiviste din Costinești sunt mai ieftine decât în Mamaia, astfel cea mai scumpă cazare din această stațiune ajunge la prețul de 895 de lei pentru o noapte de cazare, la Complex Marinn Costinești.

Acest apartament pune la dispoziție un mic dejun tip bufet, continental sau vegetarian.

Cât costă o noapte de cazare în Olimp și Eforie Nord?

În Olimp prețurile devin și mai piperate pentru buzunarele turiștilor, însă oamenii sunt dispuși să plătească un preț mai mare pentru a avea parte de un sejur liniștit, în care să se bucure de sunetul valurilor. Cea mai ieftină cazare din Olimp este de 415 lei, la Blaxy Residence E401, pentru care turiștii primesc o cameră dublă cu balcon și vedere la mare, arată Booking

În Eforie Nord sunt prețuri puțin mai prietenoase pentru turiștii ce își doresc să cheltuiască puțin la malul Mării Negre, cea mai ieftină cazare fiind de 186 de lei pentru o noapte de cazare la Casa Vio. Prețul acesta este pentru o cameră triplă cu baie comună. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.