Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep?

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 apr 2024, 02:00
Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep?
Sursa: Facebook Simona Halep

Simona Halep este o cunoscută jucătoare de tenis din România, iar aceasta a investit o parte din banii câștigați într-un hotel aflat la malul Mării Negre.

Simona Halep și-a investit banii câștigați din tenis într-un hotel luxurios din Mamaia, mai exact localizat în Mamaia Nord, hotel ce a fost inaugurat în urmă cu trei ani. Iată cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep.

Citește și: Mărturia care ar putea scăpa-o pe Simona Halep de suspendare. Tenismena a fost audiată la Londra

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep?

Simona Halep este o admirată jucătoare din tenis din țara noastră, iar în urmă cu trei ani, atunci când aceasta avea 28 de ani, aceasta a inaugurat un hotel de lux aflat la malul Mării Negre, în Mamaia Nord. Acest hotel cuprinde un total de 20 de apartamente, iar majoritatea acestora au o suprafață utilă de 47 mp, alături de balcon, suprafața acestora ajungând la 60 de mp. 

Pentru cei ce își doresc să petreacă o noapte la hotelul de lux al jucătoarei de tenis, atunci vor trebui să plătească sume ridicate datorită serviciilor și facilitaților pe care le pune la dispoziție. O noapte de cazare în acest hotel costă peste 700 de lei, putând cu ușurință să fie o sumă ce trece peste 800 de lei, în funcție de tipul de cameră, dar și de perioada în care se desfășoară sejurul.

Prețurile unei camere în hotelul Simonei Halep au fost majorate în ultima perioadă, în urma cu doi ani, suma pe care românii trebuiau să o plătească ajungea la aproximativ 500 de lei. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Urmările asupra sănătății mele mentale”. Simona Halep este devastată, după ce procesul i s-a amânat pentru a treia oară. Aceasta va sta departe de teren încă opt luni

Ce vedete din România dețin afaceri pe litoral

Simona Halep nu este singura persoană publică ce a decis să investească banii în astfel de afaceri la litoral, Mihai Trăistariu, Andreea Bănică sau Cristi Borcea se mândresc și ei cu proprietățile deținute la malul Mării Negre. Cristi Borcea nu a ales să investească într-un hotel în stațiunea Mamaia, a decis să investească într-un complex hotelier în Olimp.

Acest hotel are în componența sa 12 apartamente, 12 camere triple și 186 de camere duble.

Hotelul deținut de Cristi Borcea are trei stele și prețul de cazare pentru două nopți  în acesta poate ajunge la o sumă cuprinsă între 882 de lei și 931 de lei. Andreea Bănică este o cunoscută artistă din România, iar aceasta a investit într-un hotel de patru stele aflat în Eforie Nord, o proprietate aflată la malul mării.

Un studio cu vedere la grădină este 768 de lei pe noapte, iar unul cu vedere la mare poate ajunge la 886 de lei, în timp ce prețul unui apartament cu balcon ajunge la 1181 de lei pe noapte. 

Mihai Trăistariu a decis să achiziționeze șase garsoniere pe care le închiriază în regim hotelier, într-un complex imobiliar aflat în Năvodari, iar acesta cere 350 de lei pe noapte. Cererea e foarte mare, chiar dacă am mărit tariful. Nu am mărit mult. E cu un milion așa pe noapte mai mult, dar tot am plin, nu mă plâng deloc. Nu mai e  nimic liber  în iulie, de exemplu, mai am doar două zile neocupate. Eu din garsoniere adun cam 30 000 de euro pe vara, așa câștigurile mele”,  a declarat solistul, potrivit click.ro.

Citește și: Doliu în familia Simonei Halep! Bunica tenismenei s-a stins din viață. Mesajul sfâșietor postat de sportivă pe rețelele de socializare

 

Taguri: