Cât costă o noapte de cazare la hotelurile vedetelor din România?

Autor: Bianca Vidoi

Gică Hagi, Andreea Bănică și Simona Halep

Sursa: Facebook

Vedetele din România au decis să își investească economiile în diferite afaceri, iar unele dintre ele au ales să își deschidă hoteluri în România.

Vedetele din România și-au dorit să își investească banii în afaceri prospere care să le înmulțească veniturile, iar printre variantele alese de acestea se numără cazările de la malul mării și nu numai. Andreea Bănică, Gică Hagi sau Simona Halep au decis să își deschidă hoteluri la malul mării, iar acestea sunt sumele pe care românii trebuie să le scoată din buzunare pentru o noapte de cazare.

Cât costă o noapte de cazare la hotelurile vedetelor din România

Gică Hagi a decis să își investească banii într-un hotel aflat în Mamaia, ce a ajuns de-a lungul anilor să fie considerat cea mai luxoasă unitatea de cazare din Constanța. Hotelul pe care Gică Hagi îl deține a fost achiziționat de acesta în anul 1999, iar acesta are un tota de 120 de camere, dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV prin cablu.

Această cazare a ajuns faimoasă pentru numeroasele facilități pe care românii le au la dispoziție în cadrul hotelului, mai exact un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness sau duş cu hidromasaj. 

Pentru a se bucura de o noapte exclusivistă la hotelul lui Gică Hagi, românii trebuie să plătească 1.058 de lei, în luna iunie. Hotelul lui Gică Hagi se numește Iaki, iar această denumire are o semnificație aparte, fiind prescurtarea numelor celor doi copii ai săi, Ianis și Kira, potrivit gsp.ro.

Citește și: Taxele de drum ascunse pe drumul din România în Grecia! Ce vignetă și taxe de drum sunt în 2024 și unde se plătesc

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Andreea Bănică a decis să își deschidă un hotel într-o zonă mai liniștită, mai exact în Eforie Sud. Artista, alături de soțul ei, Lucian Mitrea, au deschis acest hotel în anul 2023, iar deși are doar un an de la deschidere, acesta va rămâne fără locuri de cazare la finalul lunii iulie. Românii ce își doresc să fie cazați la hotelul Andreei Bănică trebuie să petreacă un minim de două nopți, iar prețurile pornesc de la 863 de lei. 

O altă vedetă din România ce a decis să își investească banii într-o unitate de cazare aflată în Mamaia este Simona Halep, ce a decis să își deschidă un hotel de lux în Mamaia Nord. Hotelul deschis de Simona Halep are 20 de apartamente, iar majoritatea au o suprafață utilă de 47 mp și dispun de n living, un dormitor, o baie și o bucătărie.

Pentru două nopți de cazare, românii ce își doresc să stea la hotelul de lux al Simonei Halep trebuie să plătească 767 de lei. 

Ce alte vedete din România dețin hoteluri la malul mării?

Cristi Borcea și fost soție, Mihaela, dețin o unitatea de cazare în Olimp, locație pe care oamenii o aleg pentru un sejur liniștit. Această cazare le pune la dispoziție românilor o piscină infinity, nenumărate restaurante și o distanță foarte mică de la hotel până la plajă. Mihai Trăistariu a decis să investească banii câștigați pe parcursul carierei sale în mai multe apartamente pe care le închiriază în regim hotelier, în Mamaia.

Și Gigi Becali are un hotel în Venus, însă acesta a decis ca afacerea să fie condusă de fiica lui. Locația pusă la dispoziție are piscină și grădini și este situată la malul mării, iar după renovarea realizată de Gigi Becali, camerele sunt decorate luxos, potrivit wowbiz.ro.