Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte

Autor: Diana Ghita

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare la mare, la începutul verii

Sursa: Unsplash

Vara se apropie cu pași repezi, iar românii caută încă de pe acum cazări pe litoral, pentru a profita de prețuri avantajoase. În acest sens, punem la dispoziție o listă de prețuri orientative, pentru turiști.

Deși au profitat de minivacanța de Paște pentru o escapadă pe litoral, românii nu se rezumă doar la atât. Dacă, în acea perioadă, vremea a fost bună, mai degrabă, doar pentru o plimbare pe malul mării, urmează ca turiștii să se bucure, cu adevărat, de nisipul fierbinte și de apa cristalină a Mării Negre.

Cât costă o noapte de cazare în Mamaia, de la 1 iunie

Cei care vor să se distreze în cele mai renumite cluburi de pe riviera românească aleg, în general, stațiunea Mamaia, care de-a lungul anilor, a rămas perla litoralului nostru. Aceasta este frecventată de cei care își doresc să se bucure de condiții de lux, însă, în această stațiune există și hoteluri pentru oamenii care își doresc un sejur de buget.

Ca în restul stațiunilor de la malul mării, în Mamaia există hoteluri pentru toate buzunarele.

O noapte de cazare la un hotel de două stele, pentru doi adulți, la începutul lunii iunie, costă 200 de lei, iar în acest preț este inclus și micul dejun. Printre facilități, se numără și accesul facil la plajă, care se află la doar 100 de metri de unitatea turistică.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Odată cu numărul de stele, cresc și prețurile. Spre exemplu, o noapte de cazare în perioada respectivă, la un hotel de trei stele, care oferă facilitățile menționate anterior, ajunge la 270-300 de lei. De asemenea, o cameră pentru două persoane la un hotel de patru stele costă undeva la 750 de lei, potrivit ofertelor afișate pe un site de rezervări.

Cât costă o noapte de cazare în Constanța, de la 1 iunie

Mulți turiști care doresc un sejur la Marea Neagră optează și pentru orașul Constanța, unde atmosfera este mai liniștită, iar prețurile mai rezonabile. Aici, costul unei nopți de cazare pentru două persoane, la începutul lunii iunie, pornesc de la 180 de lei, la un hotel de două stele.

Chiar și hotelurile de patru stele au prețuri avantajoase, spre exemplu, o noapte la o astfel de unitate turistică, situată la 1,5 km de plajă și la 1,9 de centrul orașului, costă 454 de lei.

Însă, dacă doriți să fiți cazați în apropierea plajei și a obiectivelor turistice, precum Faleza Cazinoului, Cetatea Tomis și Portul Tomis, prețul unui hotel de trei stele din această zonă ajunge, de asemenea, la 454 de lei. Pe lângă toate acestea, respectiva unitate se află în apropierea unui renumit club de noapte din Constanța și este situată la doar 800 de metri de centru.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.