Cât costă o noapte de cazare la munte de 1 Mai: Prețurile pot depăși suma de 4.000 de lei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 apr 2024, 11:03
cazare la munte de 1 mai Foto(4)

Cât costă o noapte de cazare la munte de 1 Mai

Sursa: Unsplash

Românii încep deja să facă primele pregătiri pentru vacanța de 1 Mai, iar tot mai mulți oameni își îndreaptă atenția spre zonele de munte.

Vacanța de 1 Mai și vacanța de Paște vor avea loc în aceeași săptămână, motiv pentru care românii își doresc să profite din plin de câteva zile libere pentru a se relaxa la munte. Proprietarii pensiunilor și hotelurilor din zonele de munte ale României se pregătesc intens pentru a găzdui oamenii ce își doresc să petreacă Ziua Muncii într-un peisaj de vis, alături de grătare savuroase și înconjurați de aerul curat de munte.

Iată cât costă o noapte de cazare la cele mai apreciate stațiuni de munte din România de 1 Mai.

Cât costă o noapte de cazare la munte de 1 Mai

La data de 1 Mai se celebrează Ziua Muncii, motiv pentru care angajații primesc o zi liberă din partea statului. Aceasta este o ocazie foarte bună pentru românii ce au nevoie de o escapadă la munte, departe de zgomotul orașului și aerul poluat.

Din fericire pentru angajați, aceștia au parte de o mini-vacanță la începutul lunii mai, deoarece Ziua Muncii și Paștele sunt celebrate la câteva zile depărtare, astfel își pot prelungi șederea de la munte.

Românii ce își doresc să petreacă ziua de 1 Mai într-un cadru magic la munte trebuie să înceapă pregătirile, deoarece prețurile încep să devină piperate, chiar și pentru o noapte. Valea Prahovei este luată cu asalt în fiecare an de către mii de turiști ce își doresc să aibă parte de o zi de 1 Mai de neuitat, într-un cadru magic, plin de natură și

sunete pline de viață, dar și pentru pasionații de grătare și aer curat, ce caută un mod tradițional de a celebra munca grea pe care o depun de-a lungul anului. 

Citește și: Cât costă un sejur în Poiana Brașov în 2024. În Austria sau Bulgaria prețurile sunt mai mici

Cele mai căutate și apreciate stațiuni de la munte sunt Sinaia și Poiana Brașov, însă stațiunile Bușteni, Bran și Predeal încep să atragă tot mai mulți turiști, mai ales în zilele de sărbătoare.

Pentru o noapte de cazare în stațiunea Sinaia, prețurile pornesc de la 175 de lei, la o pensiune cu trei margarete. 

Românii ce își doresc ca în ziua de 1 Mai să aibă parte de un tratament aparte și de condiții de lux pot alege o cazare pentru care prețurile încep de la 2.750 de lei și pot ajunge până la 4.959 de lei.

Aceste oferte de cazare găsite de Booking vă oferă peisaje de vis pentru o noapte, dar și camere mari, mobilate modern în care să vă relaxați.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cât costă o noapte de cazare la Poiana Brașov de 1 Mai

Poiana Brașov este cunoscută de români drept o stațiune montană de lux, în care adesea prețurile sunt piperate, însă cu toate acestea, se află pe lista preferințelor de 1 Mai. O surpriză plăcută pentru românii ce își doresc să meargă la Poiana Brașov de 1 Mai este că prețurile sunt chiar mai mici față de cele de la Sinaia, astfel devine mai accesibil.

Românii își doresc ca de 1 Mai să se răsfețe, așa că încearcă să caute locațiile care să îi ajute să se relaxeze, iar la Poiana Brașov găsesc adesea facilitățile de care au nevoie. Cea mai ieftină cazare la Poiana Brașov începe de la 230 de lei pentru o noapte, însă acestea pot varia în funcție de preferințele pe care le aveți.

Există însă și cazări ce pot ajunge să depășească 2.000 de lei, cela mai mare preț pe care românii îl plătesc pentru o noapte la Poiana Brașov fiind de 2.974 de lei.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.