Cât costă o noapte de cazare la munte de Paște: Cazările încep de la suma de 85 de lei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 apr 2024, 11:48
Cât costă o noapte de cazare la munte de Paște Foto(4)

În ce stațiune puteți petrece noaptea de Paște pentru doar 85 de lei?

Sursa: Unsplash

Mai sunt 25 de zile până la Paște, iar românii încep deja să caute oferte avantajoase pentru a petrece vacanța la munte.

Românii încep să renunțe la tradiționalele vacanțe de Paște, pe care să le petreacă acasă, alături de familie și încep să caute locații de vis în care să celebreze Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Tot mai mulți oameni își doresc să petreacă Paștele în stațiunile montane din România, unde să se bucure de preparate tradiționale și obiceiuri noi în această sfântă perioadă a anului, Iată cât costă o noapte de cazare la munte de Paște.

Cât costă o noapte de cazare la munte de Paște

Paștele este la doar 25 de zile depărate de noi, astfel încât hotelierii au început deja pregătirile pentru turiștii ce își doresc să se bucure de sărbătoare Învierii Mântuitorului Iisus Hristos într-un alt ambient față de cel de acasă. Anul acesta ziua de 1 Mai este celebrată în aceeași săptămână cu Paștele, motiv pentru care angajații se pot bucura de o mini-vacanță în zonele montane din România, în care să observa noi obiceiuri și tradiții, dar și preparate savuroase.

Pentru a găsi cele mai avantajoase oferte, românii au început deja căutarea cazărilor, astfel încât să nu fie surprinși de sumele pe care le vor scoate din buzunar în apropierea acestei perioade. Stațiunile de pe Valea Prahovei se află în continuare în lista preferințelor românilor, fiind locațiile perfecte pentru a se bucura de aer curat, tradiții inedite, preparate savuroase și priveliști rupte din basme. 

Citește și: Idei de vacanță la munte: 7 locuri de vizitat în România

Românii ce își doresc să petreacă Paștele la munte, mai exact în Sinaia, însă nu vor să plătească sume exorbitante pentru a face acest lucru, deoarece în anul 2024 prețurile încep de la 180 de lei pentru o noapte de cazare, la o pensiune cu trei margarete. Această cazare nu vă oferă mic dejun, însă pensiunea oferă un aer tradițional, care să îi facă pe doritori să se apropie de perioada copilăriei, în care sărbătorile erau simple, dar pline de magie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe Booking găsesc opțiuni și românii ce nu se uită la bani când este vorba de vacanța de Paște.

Sinaia le pune la dispoziție românilor cazări pentru toate buzunarele, astfel dacă vă doriți să aveți camere cu vedere la munți, mic dejun inclus sau decorațiuni moderne, atunci trebuie să plătiți 2.750 de noapte pentru a vă petrece Paștele într-o astfel de locație. 

Cât costă o noapte de cazare în Bușteni de Paște?

Stațiunea Bușteni a căpătat o apreciere aparte după ce s-a aflat că secvențe celebre ale serialului „Wednesday” au fost filmate acolo.

Astfel, stațiunea aflată pe Valea Prahovei a început să atragă atenția românilor, și a turiștilor din străinătate. Cu ocazia Paștelui ortodox, celebrat la data de 5 mai 2024, proprietarii pensiunilor și hotelierii au început să realizeze primele oferte pentru a atrage cât mai mulți oameni în această zonă rupă din basme. 

În această stațiune montană din România se dispun și locuri de cazare pentru persoanele ce își doresc să petreacă noaptea de Paște în zona de camping, deasupra cerului înstelat sau pentru oamenii ce au nevoie de un loc pentru a își parca rulota, prețurile începând de la 85 de lei pe noapte. Românii ce își doresc să petreacă Paștele la Bușteni, dar nu sub clar de Lună pot alege să se cazeze în numeroasele pensiuni și hoteluri, prețurile începând de la 146 de lei pe noapte.

Există și variante mai scumpe în stațiunea Bușteni, pentru turiștii ce nu se uită la bani atunci când vine vorba de vacanța de Paște, astfel aceștia se pot bucura de cazări de vis ce pot ajunge până la suma de 1.995 de lei pe noapte.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.