Cât costă o porție de cârnați la Târgul de Crăciun din Piața Constituției! Care sunt cele mai căutate gustări la târgurile de Crăciun din Capitală

Author: Laura Macovei
Actualizat: 08 dec 2023, 13:31

Târgurile de Crăciun sunt locul perfect în care te poți bucura de o mâncare gustoasă, dar și de timp de calitate petrecut alături de familie. Divers în activități pentru copii, dar și pentru adulți, târgul din Piața Constituției și-a deschis porțile și își așteaptă invitații.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției este deschis turiștilor încă din data de 29 noiembrie, creând o atmosferă feerică pentru cei care îi pășesc pragul. 

Târgul și-a deschis porțile pe 30 noiembrie și îi va primi pe vizitatori cu brațele deschise până pe 26 decembrie. Accesul este gratuit, iar programul este generos, funcționând de luni până vineri între 12:00 și 22:00, și în weekenduri între 10:00 și 22:00.

Un pahar de vin fiert, un kurtos kolacs, o porție de mici sau un langoș, sunt printre cele mai căutate gustări atunci când vine vorba de târgurile de Crăciun. 

Câți lei costă o porție de cârnați la Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Pentru cei care preferă mâncarea tradițională, aceștia trebuie să știe că prețurile sunt ușor piperate când vine vorba de carne.

Potrivit Gândul, pentru 100 de grame de cârnați trebuie să scoți din buzunar 16 lei, la Târgul de Crăciun din Piața Constituției.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Astfel, în urma unor calcule, o porție de 400 de grame de cârnați ajunge să coste aproximativ 64 de lei.

Citește și: Un copil a fost transportat de urgență la spital după ce a consumat ciocolată la un târg de Crăciun din Marea Britanie. Tatăl susține că dulciurile erau contaminate cu substanțe interzise

Cât costă mâncarea la târgul Laminor Arena

Laminor Arena s-a evidențiat ca fiind târgul care a atras cele mai multe aprecieri în mediul online.

Aici, locuitorii din București pot savura un vin fiert în aer liber și se pot bucura de diverse activități, inclusiv concerte, desfășurate în hala Laminor.

Citește și: Cât costă două sarmale la târgul de Crăciun din Craiova, al doilea cel mai frumos târg din Europa

Se observă că nu există o diferență semnificativă în privința prețurilor în comparație cu restul târgurilor, însă, cu toate acestea, unii indivizi consideră că în alte târguri din București se practică tarife mai accesibile.

„O porție de gogoșele, 15 lei-5 bucăți. Am luat o frigăruie, un cârnăcior, trei mici cu muștar și o pită, 92 de lei. Waffle cu frișcă și o bucățică de ferrero rocher, 25 de lei. Kurtos la 25 de lei cu nucă,”  a observat Andu, cunoscut în mediul online drept „O guriță mică”. Acesta a mai spus ca pe o portie de trei mici a dat 30 de lei. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.