Cât costă o porție de cartofi prăjiți la malul Mării Negre! Pețurile diferă în funcție de stațiune

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 iul 2024, 13:50

Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantele Mării Negre

Sursa: Pixabay

O simplă porție de cartofi prăjiți la malul mării îți poate scoate din buzunar o sumă măricică. Iată cât costă o porție în stațiunile de la malul mării!

Cei mai scumpi cartofi prăjiți îi găsim chiar la malul mării, în portul Constanța. Pentru cei care vor să mănânce o porție, trebuie să scoată din buzunar aproximativ 16 de lei, iar pentru cei cu diferite topping-uri, 30 de lei.

Citește și: EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis

Cât costă o porție de cartofi prăjiți în portul Constanța

Cartofii prăjiți reprezintă o variantă delicioasă și rapidă de gustare.

Cei care vor să ia masa în portul Constanța, pentru o simplă porție de cartofi prăjiți trebuie să scoată din buzunar 16 lei, iar pentru cartofii cu parmezan, usturoi sau trufe, nici mai mult, nici mai puțin de 30 de lei.

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Cât costă o porție de cartofi prăjiți în stațiunile de la malul Mării Negre

În stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud, prețul pentru o porție de cartofi prăjiți este ceva mai mic.

Spre exemplu, la o cunoscută pescărie situată în Agigea, o porție de cartofi prăjiți costă 12 lei. În Eforie Sud, la un renumit restaurant, cartofii prăjiți se ridică la prețul de 13.50

lei.

Citește și: Cartofii prăjiți se scumpesc. Vom plăti aproape dublu pentru a ne face poftele

Cert e că prețul per porție de cartofi diferă în funcție de restaurant, însă nu cu mult.