Cât costă o porție de hamsie pe litoralul Mării Negre, în minivacanța de Sfânta Maria! Prețurile nu sunt deloc mici

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 aug 2024, 14:35

Cât costă o porție de hamsie la restaurantele de pe litoralul Mării Negre

Sursa: Pixabay

Hamsia prăjită e la mare căutare pe litoralul Mării Negre, iar în weekend-ul ce urmează, restaurantele vor fi arhipline de turiști.

Ceea ce trebuie să știe turiștii este că, pentru o simplă porție de hamsie prăjită trebuie să scoată din buzunare.

Citește și: Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet

Cât costă o porție de hamsie la cele mai cunoscute restaurante de pe litoralul Mării Negre

La restaurantul Blue Acqua din Mamaia, chiar primul recomandat pe Tripadvisor, o porție de hamsie prăjită, care vine însoțită de mujdei și mămăliguță se ridică la prețul de 42 lei. În total primiți 420 grame de mâncare în această porție (150g hamsie/200 g mămăligă/ 70g mujdei).

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Continuăm cu un restaurant din Costinești, stațiunea preferată a tinerilor adolescenți, în special. Aici, prețul pentru o porție de hamsie prăjită este nici mai mult, nici mai puțin de 168 de lei!

Porția în schimb este de 1000g și include hamsie, midii și alte tipuri de pește sau fructe de mare. De asemenea, este o porție recomandată pentru 2 persoane.

Ajungem la Vama Veche, unde o porție de hamsie costă 59 de lei, potrivit DCNews. De asemenea, și aici sunt incluse mujdeiul și mămăliguța.

Record de turiști pe litoral, în minivacanța de Sf. Maria

În minivacanța de Sfânta Maria, peste 140.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litotal, potrivit Litoralulromanesc.ro.

Citește și: Cât au ajuns să cheltuie românii pentru doar o singură zi de plajă la Costinești! Prețurile au sărit în aer sezonul acesta

De asemenea, hotelierii se aşteaptă să fie unul dintre cele mai aglomerate weekenduri din acest sezon estival.