Cât costă o shaorma la restaurantul lui „Îmi place să mănânc”. Fanii au rămas uimiți când au văzut prețurile de la shaormeria lui Ionuț Lenghel

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 aug 2024, 17:09

Ionuț Lenghel a inaugurat shaormeria sa la data de 29 august

Sursa: TikTok

Ionuț Lenghel, cunoscut ca „Îmi place să mănânc”, și-a deschis un restaurant de tip fast-food, mai exact o shaormerie, în orașul său natal, Oradea.

Ionuț Lenghel și-a ținut fanii la curent în ultimul timp cu inaugurarea noii sale locații, o shaormerie ce s-a deschis joi, 29 august, în Oradea.

Citește și: Cât a ajuns să coste o shaorma în București, pe aplicațiile de delivery! Oamenii sunt revoltați de prețurile mari: „Prețuri nesimțite. Să mănânci shaorma a devenit un lux”

Cât costă o shaorma la restaurantul lui „Îmi place să mănânc”

Numele restaurantului este „Shaorma Nation” și este situat chiar în Oradea, orașul natal al cunoscutului youtuber.

Cei mai curioși au vrut să afle cât costă o shaorma la restaurantul lui „Îmi place să mănânc”. Ei bine, prețul pentru o shaorma este de 28 de lei, spun cei care au avut ocazia de a încerca preparatul la restaurantul acestuia.

„E coadă mare. Durează la carne, așa că dacă cumva vreți să veniți aveți de așteptat. Le-am zis la toți de la coadă de aici. Durează carnea, știam că o să dureze, de aia am și zis să nu vină din alte localități, pentru că va dura.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Se mișcă cam greu coada azi și cred că și mâine va fi la fel”, spune Ionuț Lenghel într-un videoclip postat pe contul său de TikTok.

Cu aproape 300.000 de abonați pe canalul său de YouTube, Ionuț Lenghel împărtășește cu urmăritorii săi experiențele sale culinare din diferite țări. 

Citește și: Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă! Motivul din spatele deciziei ANPC

După ce mulți fani i-au sugerat influencerului să își deschidă propria afacere în domeniu, Lenghel nu a stat foarte mult pe gânduri și a acționat. După multe luni de muncă, în care și-a ținut la curent urmăritorii cu tot ceea ce a ținut de pregătiri, personal, angajări, curățenie, locație, a sosit ziua cea mare. 

Începând de astăzi, noua sa shaormerie este deschisă publicului larg și îi așteaptă pe gurmanzi să încerce o shaorma by Ionuț Lenghel.