Cât costă o singură noapte de cazare la hotelul de 5 stele al Andreei Bănică din Eforie Nord. Nu oricine își permite

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 02 mai 2023, 09:05

Cât costă o singură noapte de cazare la hotelul de 5 stele al Andreei Bănică

Sursa: Instagram Andreea Banica

Andreea Bănică și-a inaugurat anul acesta hotelul din Eforie Nord. Turiștii care vor să se cazeze în condiții de 5 stele pe litoralul românesc trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta nu-și câștigă existența dar din concerte, recent, aceasta și-a deschis și un hotel de 5 stele la malul mării, în Eforie Nord, pentru care turiștii trebuie să scoată sume frumușele din buzunar dacă vor să stea în lux.

Cât costă un sejur la hotelul Andreei Bănică

Pe lângă muzică, se pare că Andreea Bănică s-a lansat și în afaceri. Recent, hotelul pe care îl deține a fost inaugurat, astfel s-au aflat și prețurile la cazare.

Se pare că prețurile nu sunt pentru toate buzunarele, nu oricine își poate permite o noapte de cazare la hotelul vedetei.

Cântăreața postează destul de des imagini de la imobilul de lux pe care îl deține pe litoral și în care locuiește pe timp de vacanță. Pentru a te caza în hotelul Andreei Bănică trebuie să ai pregătite câteva sute de lei, notează wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Bănică nu mai vrea să audă nici în ruptul capului de Egipt după tragedia româncei ucisă de rechin. Ce a pățit artista în ultima vacanță petrecută acolo

Un sejur de două zile te costă în jur de 1000 de lei, pentru 3 nopți între 1600 și 2000, iar pentru 4 nopți peste 2000 de lei.  

"Eu mi-am luat primul apartament după ce am pozat în Playboy, adică eu am o viață de așa ceva. Nu știu să îți spun dacă e un trend acum. Pentru mine a fost. Acum nu știu ce este mai important și ce fac artiștii. De o viață facem asta. De foarte mulți ani ne-am focusat pe astfel de business-uri, Lucian construind foarte multe locuințe, eu i-am spus la un moment dat că aș vrea să facem un hotel.

Era un vis de al meu pentru o pensiune. Am zis că suntem de la Eforie, toată lumea închiriază și noi nu facem nimic? De la o pensiune am ajuns la un mastodont. E ceva imens, o imensitate.", a mărturisit Andreea Bănică pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Bănică se răsfață într-o vacanță exclusivistă în Italia. Artista și soțul ei petrec câteva zile de vis într-o destinație de lux din Sardinia: ”Fiecare pereche are nevoie să își încarce bateriile”. Cât costă o noaptea de cazare aici