Cât costă o zi petrecută la noua plajă amenajată din București! Tarifele includ șezlongul, umbrela și prosopul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 iun 2024, 20:36

Cât costă o zi petrecută la noua plajă amenajată din București! Tarifele includ șezlongul, umbrela și prosopul

Sursa: Facebook

Prima plajă urbană artificială dintr-o capitală europeană s-a deschis săptămâna trecută, în cartierul Dămăroaia din nordul Capitalei.

Acest proiect ambițios a necesitat o investiție de 33 de milioane de euro și aduce o serie de facilități moderne și atracții unice pentru locuitorii și vizitatorii orașului.

O plajă urbană artificială s-a deschis în București

Proiectul include o lagună cu apă turcoaz de 10.000 metri pătrați, care are o adâncime medie de 2 metri, și o zonă de plajă de 11.000 metri pătrați acoperită cu nisip alb.

Capacitatea plajei  este generoasă, aceasta fiind echipată cu 1.150 de șezlonguri și umbrele. De asemenea, complexul dispune de două restaurante, spații de parcare și diverse alte facilități menite să asigure o experiență completă de relaxare și distracție.

Citește și: Apar noi modificări în acordarea voucherelor de vacanță! Ce români rămân fără aceste beneficii de la 1 iulie

Care sunt tarifele de acces și ce includ acestea

Prețurile biletelor pentru acces variază în funcție de ora și ziua săptămânii. Astfel, pentru accesul pe toată durata zilei, un bilet costă 165 de lei de persoană în timpul săptămânii și 195 de lei în weekend. Pentru cei care doresc să petreacă doar dimineața la plajă, costul biletului este de 110 lei în timpul săptămânii și 125 de lei în weekend.

Biletele pentru accesul pe timpul serii costă 125 de lei în timpul săptămânii și 140 de lei în weekend.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Există și opțiuni de bilete VIP, care oferă acces la facilități suplimentare și servicii premium, prețul acestora depășind 500 de lei.

Citește și: Locuri de vacanță buget pentru vara aceasta: Destinații accesibile!

Prețul biletului de intrare include un șezlong premium cu burete pentru confort maxim, o umbrelă individuală și un prosop. Vizitatorii au la dispoziție echipamente pentru volei, badminton, petang și un leagăn, precum și caiace și paddleboards, toate incluse în prețul biletului.

Noua plajă urbană din Dămăroaia promite să devină o destinație populară atât pentru locuitorii Bucureștiului, cât și pentru turiști, oferind o oază de relaxare și divertisment într-un cadru modern și atrăgător.