Cât costă perechea de adidași care l-a lăsat mască pe Dan Negru! „Pantofii ăștia mi-au arătat că sunt retrograd”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 apr 2024, 14:14

Cât costă perechea de adidași care l-au lăsat mască pe Dan Negru! „Pantofii ăștia mi-au arătat că sunt retrograd”

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a rămas șocat atunci când a găsit o pereche de adidași „murdari” de vânzare. Prezentatorul TV nu s-a putut abține și a postat fotografia pe rețelele sociale.

Dan Negru nu a putut trece cu vederea perechea de adidași care a devenit virală în ultima perioadă. Cât costă o astfel de pereche?

Cât costă perechea de adidași care l-a lăsat mască pe Dan Negru

O pereche de adidași a devenit virală și a stârnit reacții peste reacții în mediul online. Acest eveniment nu a putut trece neobservat de Dan Negru, care a venit cu un mesaj pe pagina sa de Instagram, în acest context.

Vedeta Kanal D nu înțelege cum o astfel de pereche „murdară” are un preț atât de mare. De asemenea, acesta face referire la realitatea din ziua de azi și la faptul că nefirescul a devenit firesc, iar noi am căzut în plasa nefirescului.

Citește și: Dan Negru, dezamăgit de Castelul Peleș: „O spun cu amărăciune” Prezentatorul TV trage un semnal de alarmă asupra prețului uriaș pe care românii îl plătesc ca să viziteze castelul

Ceea ce e cu totul șocant este prețul unor astfel de adidași, care nu costă nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de lei, însă poate ajunge și la 1.100 de lei, în funcție de site-ul sau magazinul de unde sunt achiziționați.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Pantofii ăștia costă 1000 de lei. Sunt noi, dar par vechi și murdari. Pantofii ăștia mi-au arătat că sunt retrograd: nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos! Politicieni murdari care vor să pară curați, idei vechi care vor să fie moderne.

Lumea e ca pantofii ăștia: second hand-ul a ajuns nou și se vinde scump! Urâțenia e noul frumos.

Și eu sunt vechi!,” a scris prezentatorul TV pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Dan Negru și Pavel Bartoș, fotografia care face istorie! Ce lege și-ar dori cei doi regi ai audiențelor din România: „Dacă dă guvernul legea cu închiderea supermarketurilor în weekend..”

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)