Cât costă să îți cânte Theo Rose la nuntă! Tariful e de ordinul zecilor de mii de euro

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 24 ian 2024, 12:32

Theo Rose cere sume fabuloase pentru a cânta la o nuntă

Sursa: Captură YouTube; Unsplash

Theo Rose este una dintre cele mai populare cântărețe din România, fiind foarte îndrăgită de către către public.

Pentru faptul că a ajuns printre cei mai valoroși artiști ai momentului, Theo Rose cere sume foarte mari pentru a cânta la evenimente cu formația ei.

Cât cere Theo Rose pentru a cânta la o nuntă

Recent, pe Tik Tok a apărut un videoclip în care o persoană a dezvăluit cât cere cântăreața pentru a concerta la o nuntă, suma fiind de ordinul zecilor de euro pentru nici măcar o oră.

„Când Theo Rose îți cere 12.000 de euro+ costuri suplimentare, pentru un program de 45 de minute la nuntă, iar formația îți ia 5.000 toată noaptea”,  a scris o internaută în respectivul clip. 

Aceasta a încercat să aducă o notă comică filmulețului, punând pe fundal o fotografie cu teancuri de bancnote a câte 50 de euro, iar în prim-plan atașându-l un cunoscut personaj care plânge în hohote.

@andreeaelena2097 #Meme #MemeCut #csfnaicsf😂😂😂 ♬ sunet original- Elena Enache

Citește și: Ce au discutat Theo Rose și Lia Bugnar, după ce artista și Anghel Damian au decis să formeze un cuplu: ”A vrut să îmi spună”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ce părere au internauții despre prețul cerut de Theo Rose

Deși a vrut să se amuze de situație, oamenii din online au rămas revoltați de prețul cerut de către Theo Rose la un astfel de eveniment.

„Lasă-ne, că doar nu e Beyonce.../ Mai ieftin e Florin Salam sau Biju/ Mai bine îți iei o mașină și bagi un DJ/ Tot voi ați umflat-o mereu, de asta și tariful! Ar trebui să apelăm și la formații, să vezi atunci ce scad prețurile ”vedetelor”/ Foarte scump pe criza asta, părerea mea”,  au

fost câteva dintre comentariile la respectivul filmuleț de pe Tik Tok.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă înainte de a se căsători! Cum arată noua locuință a celor doi și când urmează să facă nunta

Însă, alții au fost de altă părere, considerând că artista merită acești bani, întrucât este o vedetă foarte cunoscută și apreciată la nivel național și că, pe lângă aceste aspecte, are un mare talent și o voce foarte bună.

„La ce voce are, i-aș da și 20.000/ Vedetele cer atât (puțin totuși) pentru că sunt vedete/ Nu este doar Theo Rose, mai este și formația/ Pentru România are un nume destul de mare/ Unde e cerere e și ofertă, totuși cântă super bine, comparativ cu stilul muzical predominant actual! Își merită banii!”,  au transmis susținătorii lui Theo Rose, fiind foarte intrigați de comentariile răutăcioase.