Cât costă să sari cu parașuta în România. Prețurile pornesc de la 1000 de lei pentru o săritură

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 mai 2024, 13:54

Cât costă să sari cu parașuta și ce trebuie să știi înainte de a te aventura. Cel mai mic preț pornește de la 1.000 de lei

Sursa: Pixabay

Un salt cu parașuta îți poate scoate mulți bani din buzunar, însă înainte de a te încumeta, trebuie să ții cont de mai multe aspecte, în afară de preț.

Pentru cei care caută senzațiile tari, un salt cu parașuta pare un prilej perfect de distracție. Dar ce trebuie să știe aceștia înainte de a se aventura?

Ce trebuie să știi înainte de a sări cu parașuta

Potrivit Andrei, o tânără care s-a aventurat la un salt cu parașuta în cadrul TNT Brothers, cei care sunt tentați de o asemenea activitate, trebuie să țină cont de anumite aspecte, cum ar fi vârsta, greutatea, dar și posibile probleme de sănătate. 

„În primul rând, trebuie să fii major, să nu ai peste 110 kg, să n-ai probleme medicale cu inima, cu gleznele sau picioarele și să n-ai operații recente și rău fizic de înălțime.

După un training de câteva minute din care nu trebuie să reții prea multe, pentru că instructorul face totul pentru tine, se urcă în avion în ordinea inversă în care te arunci.

Eu am urcat prima și am sărit ultima.

Totul se mișcă foarte lent, până când auzi „3 minute, 15 secunde și în momentul în care trebuie să sari, atunci lucrurile se precipită.

De menționat este că nu este musai să sari și te poți răzgândi dacă nu ești în stare să o faci. Când ești pe marginea avionului e posibil să vrei să dai înapoi,” a

spus tânăra pe TikTok.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cât costă să sari cu parașuta în România. Cel mai ieftin preț

Dacă la TNT vorbim de suma de maxim 1850 de lei, în Brașov, pentru un salt cu parașuta românii ar putea plăti suma de minim 1000 de lei. 

La TNT Brothers, prețurile se încadrează între 1300- 1850 de lei. 

„Toată experiența saltului durează cam 5-6 minute.

Cel mai ieftin pachet este 1300 de lei și include doar saltul în tandem, în timp ce cel mai scump, cel pe care l-am avut și eu, este 1850 de lei și include și cameramanul,”

a mai spus aceasta.

@andra.oprea Cat costa sa sari cu parasuta? @TNT Brothers ♬ original sound- Andra Oprea

Citește și: Cât costă un sejur de 5 nopți, pentru două persoane, în Halkidiki, în luna iunie! O noapte de cazare pornește de la 200 de lei

În cazul unui salt cu parașuta în Brașov, prețurile sunt mai mici, cel mai ieftin salt plecând de la suma de 1000 de lei. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.