Cât costă trei nopți de cazare pe insula Thassos, din Grecia, în minivacanța de Sfânta Maria, pentru o familie cu un copil

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 06 aug 2024, 09:23

Cât costă trei nopți de cazare pe insula Thassos?

Sursa: freepik.com

Câți bani trebuie să scoată românii din buzunare dacă vor să petreacă minivacanța de Sfânta Maria în insula Thassos din Grecia?

Românii se află în sezonul concediilor, astfel că toți mai mulți aleg să își petreacă zilele libere în afara țării, mai ales în Grecia. Și pentru că tot urmează minivacanța de Sfânta Maria, începând cu data de 15 august, o parte dintre bugetari au ales să meargă pe insula Thassos, locul unde prețurile nu sunt deloc de neglijat în această perioadă. Dar oare cât costă trei nopți de cazare pentru o familie cu un copil cu vârsta de până în 12 ani, pe Insula de Smarald?

Cât costă 3 nopți de cazare în insula Thassos pentru o familie cu un copil?

Pentru că este sezonul concediilor și mai ales că se apropie sărbătoarea Sfintei Marii, bugetarii urmează să primească din partea statului două zile libere care se vor lega cu weekend-ul. Astfel, tot mai mulți români aleg să își petreacă minivacanța în insula Thassos, din Grecia, fiind fascinați de marea turcoaz, nisipul fin și prețurile accesibile pentru aproape toate buzunarele.

Totuși, mulți dintre aceștia se întreabă cât ar costa trei nopți de cazare?

Ei bine, potrivit booking.com, pentru trei nopți de cazare, pentru doi adulți și un copil cu vârsta de până în 12 ani, prețurile încep de la 1.151 de lei într-un apartament de tip studio. Complexul de apartamente se află la 4 minute de mers pe jos de Plaja Trypiti și oferă o grădină, o terasă și unități de cazare cu aer condiționat, WiFi gratuit și balcon.

Toate unitățile includ un televizor cu ecran plat, o baie proprie cu cadă sau duș și o bucătărie complet utilată, cu un frigider. Acest apartament pune la dispoziție un grătar, iar în apropiere puteți desfășura activități precum pescuit și se află la 16 minute de mers pe jos de Plaja din Limenaria și la 2,2 km de Plaja Fari.

Printre cei care aleg această insulă, pentru a-și petrece concediul se află și cei care doresc să aibă parte de o vacanță de vis și nu țin cont de suma pe care urmează să o achite.

Citește și: Cozi infernale la intrarea în Grecia! Cât trebuie să aștepte românii la vămi: „Bătaie de joc”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Astfel, pentru trei nopți de cazare, pentru doi adulți și un copil, prețul poate începe de la 18.244 de lei, la un resort de lux de tip SPA. Acesta este situat la câțiva pași de plaja Vathi și este înconjurat de o pădure de pini. Proprietatea oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și un centru SPA și de fitness. Printre facilitățile disponibile se numără room service, recepție cu program nonstop și acces gratuit la internet WiFi în toate zonele proprietății.

De asemenea, turiștii au la dispoziție și un bar. Unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, ceainic, duș, uscător de păr și birou. Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu dulap şi baie privată. Resortul are are un restaurant cu vedere la mare, care servește preparate mediteraneene, inspirate de tendințele moderne, precum și un lounge bar și un bar-restaurant cu piscină disponibile pe toată durata zilei.

Citește și: Un român plecat în vacanță pe insula Thassos a avut un șoc când a primit nota de plată! Cât a putut să plătească pentru o salată

De ce insula Thassos este denumită și Insula de Smarald?

Insula Thassos se află la 16 mile marine de Kavala și este parte a arhipeleagului mării Egee. Este înconjurată de vegetație bogată are o suprafață de 378. 84 km pătrați. Vârfurile munților au o altitudine de peste 1.000 de metri, cel mai înalt fiind de 1206 m.

Românii adoră să ajungă aici deoarece este cea mai ușor accesibilă insulă din Grecia. Aceasta este denumită și Insula de Smarald datorită pădurilor sale bogate. De asemenea, aceasta este cunoscută și pentru istoria sa bogată, dar și pentru frumusețea rară cu care se înconjoară.

În concluzie, cei care doresc să își petreacă concediul aici, pot avea parte de o vacanță de vis, într-un loc mirific alături de familie unde îți pot crea cele mai frumoase amintiri.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.