Cât costă un abonament la Saga 2024. Prețurile pornesc de la 247 de lei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 iul 2024, 11:13
Prețuri abonamente la festivalul Saga
Sursa: Facebook SAGA Festival

Petrecăreții din țară au motive de bucurie pentru că unul dintre cele mai cunoscute festivaluri, Saga, va începe în două zile.

Temperaturile crescute din termometre încep să îi pregătească pe românii ce sunt dornici de distracție, iar festivalul Saga îi ajută să se relaxeze și să aibă parte de trei zile memorabile. Iată care este suma pe care petrecăreții trebuie să o plătească pentru a participa la festivalul Saga pe parcursul celor trei zile.

Numărul abonamentelor la Saga a fost suplimentat anul acesta

Artiștii anunțați de organizatorii festivalului Saga i-au făcut curioși și entuziasmați pe cei dornici de distracție, motiv pentru care a fost necesară suplimentarea numărului de abonamente.

Organizatorii au fost nevoiți să suplimenteze numărul abonamentelor de acces general cu încă 30.000, datorită cererii mari, ceea ce a făcut ca și locul în care are loc festivalul să fie extins.

Scena principală o să fie extinsă în anul 2024 cu 25.000 de metri pătrați, iar organizatorii vor amenaja și un loc nou pentru mâncare şi băuturi. „Dorinţa de a mări spaţiul dedicat zonei de Mainstage a pornit de la feedback-ul fanilor SAGA festival, care s-au arătat foarte nerăbdători să o vadă live pe Nicki Minaj.

Extinderea a fost o decizie firească în acest context, pentru că ne-am dorit ca toţi spectatorii să se bucure de aceleaşi condiţii, de aceeaşi experienţă de neuitat, fără să le fie teamă că nu prind loc la scena principală, unde vor avea şansa să vadă artişti pentru prima dată în România”
, a declarat Allan Hardenberg, CEO Saga, potrivit observatornews.ro. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cât costă un abonament la Saga 2024

Există patru tipuri de abonamente pe care Saga le pune la dispoziție pentru românii ce își doresc să participe la festivalul organizat între 5- 7 iulie 2024, motiv pentru care prețurile pot varia. Abonamentul de acces general pentru trei zile de festival pentru persoanele de sub 21 de ani costă 440 de lei, în timp ce abonamentele de acces general pentru persoanele ce nu îndeplinesc această condiție costă 549 de lei.

Citește și: S-a aflat cine este tânărul care a murit la Festivalul SAGA din cauza unei supradoze de droguri

Abonamentul de acces general plus costă 632 de lei, pentru oamenii ce își doresc să aibă acces și la Rave Pit de la scena Techno, în timp ce abonamentul VIP costă 962 de lei. Pentru 962 de lei, organizatorii promit cea mai bună priveliște asupra scenei, dar și accesul la Rave Pit de la scena Techno.

Prețul unui bilet la Saga 2024 pornește de la 247 de lei

Românii ce nu își doresc să petreacă în cele trei zile de festival pot alege un bilet pentru una dintre zile, iar pentru acest lucru prețurile pornesc de la 247 de lei pentru ziua de vineri, când vor cânta Hardwell, Rita Ora, Sickick, Loreen, I Hate Models, Deborah de Luca sau Mau P, varianta VIP fiind 522 de lei.

Pentru un bilet în ziua de sâmbătă, doritorii trebuie să scoată din buzunar 277 de lei, iar pentru varianta VIP trebuie să plătească 549 de lei. În această zi de festival vor urca pe scenă Raye, James Hype, Artbat, Indira Paganoto, Wade, Claptone. Ziua de duminică este cea mai așteptată de către petrecăreți, deoarece este ziua în care cântă Nicki Minaj, iar prețurile pornesc de la 353 de lei sau 659 de lei pentru VIP. Pe scenă vor cânta Nicki Minaj, Armin Van Buuren, Nico Moreno, Dennis Lloyd, Dyen.