Cât costă un kilogram de pastramă de oaie făcută de familia Sterp. Prețul a stârnit multe controverse în online

Autor: Diana Ghita

Cât cere familia Sterp pe un kilogram de pastramă

Sursa: TikTok Geta Sterp; TikTok Mama Geta

Geta Sterp este foarte implicată în creșterea oilor de la ferma familiei sale, dar și în comercializarea produselor obținute de la acestea, împreună cu mama ei.

Geta Sterp este fiica cea mică a familiei Sterp, însă ea o ajută cel mai mult pe mama ei în activitățile de la stâna de oi, de la îngrijirea lor, până la tăierea și obținerea produselor din carne sau din lapte.

Geta Sterp a pregătit comenzile de pastramă 

Getuța se ocupă, totodată, cu vânzarea produselor, împreună cu mama Geta, care prepară pastrama din carnea de la oile tranșate de fiica ei.

După ce au obținut rezultatul final, cele două au împachetat pastrama gustoasă pentru a o trimite către clienți.

„Dragilor, uitați cât de fain arată pastrama pe care tocmai ce am terminat să o videz. Este pregătită să plece spre voi. E proaspătă, să știți că nu e afumată, e doar condimentată, ținută la baiț. O puteți pune pe grătar pentru că e foarte, foarte bună și fragedă”,  a

transmis Geta Sterp, prin intermediul unui filmuleț postat pe TikTok.

Citește și: Câți bani cere mama Geta pentru 1 kg de pastramă de oaie. Ingredientul secret pe care îl pune în marinada

Pastrama despre care vorbește tânăra în videoclip a fost comandată în avans de către clienți, însă, aceasta le-a transmis celorlalți că pot comanda în continuare, pentru că ea și mama ei pregătesc un nou lot.

„Pentru cei care vreți să comandați, avem alta, din nou, la baiț și o să vă las aici în descriere un număr de telefon unde voi puteți să comandați sau puteți să-mi lăsați mesaj în privat”,  a mai spus Getuța.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

@geta.sterp

Pastrama de berbecuț este un deliciu pentru iubitorii de carne de oaie.

Este proaspătă, ținută câteva zile la baiț, fragedă si foarte sănătoasă. Aștept mesaj in privat sau la numărul de telefon: 0741661613 ❤️ Prețul este: 70 lei/ kg!

♬ sunet original- Geta Sterp

Cât costă un kilogram de pastramă de oaie

Înainte de a încheia clipul, mezina familiei Sterp a transmis că: „Prețul este de 70 de lei pe kilogram.

Vă pup vă aștept să cumpărați!”.

Auzind suma cerută de fată pe doar un kilogram de pastramă, internauții au luat foc: „ Este cam scump, și eu știu ce înseamnă să stai la țară, dar mi se pare cam scump/ Mai bine iau oaia, că ies mai ieftin”.

Citește și: ”Vă iau la bătaie” Geta Sterp, iritată de comentariile internauților. Ce a scos-o din minți pe sora lui Culiță Sterp

Getuța, vizibil deranjată de criticile celor din online, a răspuns: „Dacă știi să o tai, să o belești, apoi să iei carnea de pe oase, să o condimentezi… spor la treabă!”.

Deși s-au arătat mulți cârcotași în secțiunea de comentarii, se pare că există și câțiva oameni care înțeleg de ce tânăra a pus acest preț, întrucât în spatele pastramei delicioase este multă muncă.

„Când stai la bloc și crești cel mult o pisică, pare mult 70 de lei, pentru cunoscători e un preț just/ Preț corect la câtă muncă e! Cui nu-i convine să mănânce plastic și hormoni din import!”,  au scris cei care o susțin pe Geta Sterp.