Cât costă un revelion în Poiana Brașov. Nu oricine își poate permite

Author: Bianca Vidoi

Românii pot să plătească și 1.000 de euro pentru cazarea de revelion

Sursa: Unsplash

Noaptea dintre ani reprezintă un moment important pentru români, motiv pentru care adesea aleg să îl petreacă în locuri de neuitat.

Românii și-au organizat vacanța de iarnă încă de la începutul anului 2023, iar majoritatea cazărilor din Poiana Brașov au ajuns să fie rezervate la capacitate maximă. Iată cât costă un revelion în Poiana Brașov în anul 2023.

Câți bani trebuie să dea românii pentru a petrece un revelion la Poiana Brașov

Românii s-au organizat din timp pentru a petrece revelionul în locații de vis din România, iar una dintre locurile ce se află în topurile oamenilor este Poiana Brașov, locație ce a ajuns să fie una exclusivistă din cauza prețurilor piperate.

Hotelurile și pensiunile din Poiana Brașov se bucură în fiecare an de o popularitate aparte în perioada sărbătorilor de iarnă, în special în noaptea dintre ani, iar cei interesați în a petrece câteva nopți magice în acest loc trebuie să scoată din buzunar sume importante.

În cazul în care doriți să vă petreceți noaptea dintre ani în Poiana Brașov, la un hotel de cinci stele, tarifele pot varia între 500 și 1.000

de euro per persoană, în funcție de perioada pe care o alegeți, tipul camerei și serviciile de masă incluse. Trebuie să vă grăbiți deoarece hotelurile și pensiunile din Poiana Brașov sunt aproape ocupate în totalitate, chiar dacă prețurile sunt atât de ridicate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Revelion pe rit vechi 2023: Obiceiuri și tradiții de Anul Nou

„Avem oferta de Crăciun, cu un tarif de la 595 euro de persoană, cameră dublă, iar cea de Revelion cu un tarif de la 995 euro pe persoană, loc în cameră dublă. Ambele oferte sunt pentru un sejur de patru nopţi, cazare cu demipensiune. La cina de Crăciun o să-i întâmpinăm pe oaspeţi cu multe surprize. Sunt seri tematice, cu meniuri atent alese şi gătite cu drag de chef-ii noştri”, a declarat Bianca Socol, șefa recepției unui hotel de patru stele, potrivit b1tv.ro.

Unde puteți petrece un revelion fără a scoate sume exorbitante

În cazul în care românii decid să petreacă revelionul într-un loc de vin pentru o sumă rezonabilă de bani, atunci pot alege cazările din zona Bran-Moieciu-Fundata, însă trebuie să știți că și serviciile sunt altele, mai exact o să aibă acees la piscină, spa sau wellness. Turiștii ce își doresc să petreacă un revelion de vis în aceste zone din România veți putea să vă întoarceți în timp și să vă bucurați de plimbări în natură cu sania sau cu căruța.

În acest preț pot fi incluse și mese care să aibă preparate tradiționale specifice zonei. 

Citește și: Mesaje Revelion 2023. Cele mai frumoase felicitări, urări și sms-uri pentru noaptea dintre ani. Cum îi poți surprinde pe cei dragi de Anul Nou

„Crăciunul și Revelionul aduc un grad de ocupare de aproape 100% la cabanele noastre. Turiștii au rezervat vacanțele de iarnă încă din primăvară.

Se vor putea bucura de plimbări cu sania trasă de cai, alte activități outdoor la centrul de agrement din zonă și vor completa distracția cu bucate tradiționale gătite și servite de noi la poalele Bucegilor. Prețul pentru un sejur de Crăciun este de 500 de lei de persoană, iar de Revelion depășește ușor 700 de lei”, a declarat Severina Puiu, administratorul unei cabane.