Cât de apropiat este Robert Drilea de copiii Deei Maxer! Fosta soție a lui Dinu Maxer este convinsă că iubitul ei are stofă de tătic

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 iul 2023, 12:32
Iubitul Deei Maxer a postat un mesaj special pentru fiica acesteia
Sursa: Facebook Robert Andrei Drilea

Deea Maxer a reușit să găsească iubirea în brațele lui Robert Drilea, iar copiii acesteia se bucură din plin de prezența bărbatului în viața lor.

Robert Drilea este iubitul Deei Maxer, iar bărbatul are o relație specială cu fata acesteia, postând astfel un filmuleț emoționant cu ocazia zilei acesteia de naștere. 

Citește și: „Eu nu caut aventuri”. Cum trebuie să fie femeia ideală pentru Dinu Maxer. Artistul are mari pretenții de la cea care o va înlocui pe Deea Maxer

Iubitul Deei Maxer a postat un mesaj special pentru fiica acesteia

După peste un deceniu de căsătorie, Deea și Dinu Maxer au decis să pună capăt mariajului și să meargă pe drumuri separate, iar după câteva luni de la această decizie, Deea Maxer și-a găsit fericirea și a mai dat o șansă iubirii, fiind astfel într-o relație cu Robert Drilea. Bărbatul are o relație foarte bună cu copiii acesteia, iar cu ocazia aniversării fetei acesteia, Robert a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare micuța.

Chiar dacă Deea Maxer este mamă, Robert o acceptă, o iubește și apreciază foarte mult momentele petrecute în familie, alături de cei mici. Seara trecută, acesta se afla la un grătar alături de familia artistei, iar bărbatul a decis să imortalizeze momentele frumoase, filmând-o astfel fiica Deei Maxer, postând videoclipul pe pagina sa personală de Instagram. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În filmuleț, Maysa, fiica artistei, cânta la un spray, iar micuța făcea un adevărat spectacol, fiind încântată de atenția pe care o primea din partea membrilor familiei, ce o priveau cu admirație. „Avem concert @deeamaxeroficial ”, a scris bărbatul la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory, făcând astfel referire la micuța ce le moștenește pasiunea părinților săi.

Citește și: „Este foarte îndrăgostită, a uitat de copii”. Deea Maxer, criticată după ce a plecat singură cu iubitul ei în vacanță, iar copiii au rămas cu Dinu Maxer

Relația dintre Robert Drilea și cei doi copii ai artistei

În urmă cu câteva luni, Deea Maxer a decis să oficializeze relația pe care oamenii o speculau cu Robert Drilea, iar această oficializare a reprezentat și trecerea la următoarea etapă a relației celor doi, mai exact artista i-a făcut cunoștință partenerului său cu cei doi copii pe care îi are cu fostul ei soț, Dinu Maxer. 

Robert Drilea nu este deranjat de faptul că aceasta are doi copii, acesta chiar apreciază și își dorește să petreacă mai mult timp alături de aceștia, făcând mai multe activități împreună cu ei. Deea Maxer a postat mai multe imagini în care Robert este implicat în viața micuților, iar acest lucru a dat dovadă că micuța îl place pe noul partener al mamei sale.

Citește și: Motivul pentru care Robert Drilea vrea să o ia de soție pe Deea Maxer: „E singura care cred că-mi poate salva viața” Declarația care i-a lăsat pe fani fără cuvinte