Cât de bine arată Roxana Vancea! Vedeta a probat mai multe rochii de mireasă, iar fanii au rămas impresionați: „Îți stă bine în orice”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 ian 2024, 15:48

Cât de bine arată Roxana Vancea! Vedeta a probat mai multe rochii de mireasă, iar fanii au rămas impresionați: „Îți stă bine în orice”

Sursa: Roxana Vancea Instagram

Deși mamă a doi copii, Roxana Vancea are o siluetă de invidiat și arată mai bine ca niciodată. Vedeta promovează un stil de viață sănătos și sportiv.

Recent, Roxana Vancea a postat un filmuleț pe pagina sa de Instagram în care probează mai multe rochii de mireasă, iar laudele la adresa acesteia nu au încetat să apară. 

Roxana Vancea se pregătește să devină mireasă?

Frumoasa brunetă a plecat la vânătoare de rochii de mireasă, însă nu se știe exact motivul pentru care le-a probat și le-a ales. 

Citește și: Fiul Roxanei Vancea a împlinit 1 an! Imagini inedite de la aniversarea micuțului. Cu cine seamănă Zian

„Mi se pare atât de greu să alegi o rochie de mireasă. Toate sunt absolut superbe. Abia aștept să vă arăt ce am ales!” a scris Roxana Vancea pe pagina sa de Instagram. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Vancea, pusă pe fapte mari. Vedeta e pregătită să își reia activitatea profesională 

Roxana Vancea a experimentat o transformare semnificativă în viața ei după întâlnirea cu Dragoș. Trecând de la imaginea unei femei independente și pasionale, vedeta s-a metamorfozat într-o gospodină devotată și mamă a doi copii. Viața ei actuală o aduce la un nivel de împlinire fără precedent, iar rolul de mamă îi se potrivește perfect.

Chiar dacă se bucură de fericire și se consideră norocoasă pentru familia pe care o are, fosta asistentă TV nu resimte o împlinire completă; ceea ce îi lipsește este o viață profesională activă.

Citește și: Roxana Vancea, de urgență la spital cu fiul ei! Ce probleme de sănătate are micuțul Zian: ”Am fost internată cu el”

Este cunoscut faptul că, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor, vedeta și-a orientat atenția către domeniul sportiv, schimbându-și complet imaginea.

Ea resimte profund absența timpului dedicat în sala de sport, iar dorul de antrenamentele din trecut și de programul pe care îl crea pentru a ajuta și alte fete să obțină o siluetă de vis este palpabil.

„Abia aștept să mă întorc la muncă. Îmi este dor, aproape se face un an și jumătate de când nu am mai fost la muncă și nu le-am mai antrenat pe fete.

Deocamdată sunt în creștere copil și trebuie să aștept doi ani ca să mă pot reîntoarce la muncă și sincer nici nu mă grăbesc pentru că nu vreau să pierd nimic din ce face cel mic pentru prima dată. Nu mă grăbesc, dar îmi e și dor în același timp, adică mi-e dor să ies din rutina aceasta de fiecare zi”, spunea în urmă cu ceva timp Roxana Vancea, la un post de televiziune.