Cat de bogata e Raluca Turcan! Declaratia de avere a vicepremierului Romaniei : terenuri, conturi, bijuterii

Autor: L.S.
Actualizat: 26 nov 2020, 17:55

Raluca Tucan si-a depus declaratia de avere pe site-ul Guvernului Romaniei. Iata ce detine vicepremierul si ce venituri are

Vicepremierul Raluca Turcan deţine un teren în Limanu, judeţul Constanţa, 50% dintr-un apartament din Sibiu, bijuterii de 12.000 şi euro şi mai multe conturi la bănci, potrivit declaraţiei de avere publicate pe site-ul Guvernului.

Terenul din Limanu are 3.000 mp, iar apartamentul din Sibiu 102 mp.

Turcan are mai multe conturi deschise la BRD şi Banca Transilvania, cea mai mare sumă depusă într-un singur cont fiind de 24.181

euro.

Împreună cu soţul său, Valeriu Turcan, fost consilier al lui Traian Băasescu, deţine un activ la fondul NN Pensii în valoare de peste 86.000 lei.

Valeriu Turcan a încasat un venit anual de 60.000 lei, sub formă de salariu, de la firma Arthur and Regents, deţinută de el în proporţie de 98%. Firma a devenit inactivă fiscal chiar miercuri, potrivit termene.ro.

În plus, de la aceeaşi firmă, Valeriu Turcan a încasat un venit anual de 316.707 lei, sub formă de dividende.

Valeriu Turcan deţine, împreună cu preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, un teren de 1.000 mp în Gruiu, Ilfov.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ion Iliescu are un fiu secret, care o duce regeste. Unde lucreaza si cat incaseaza Mihai Sion

Citeste si: Cine este sotia lui Ludovic Orban si cu ce se ocupa sotia Primului Ministru al Romaniei

Citeste si: Cati bani castiga Mugur Isarescu pe luna! Cat de mare este pensia Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei