Cât de bogată este Monica Tatoiu? Vedeta a dezvăluit totul în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”: „Nu mă poate cumpăra nimeni!”

Author: Bianca Hriscu

Monica Tatoiu, invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Monica Tatoiu nu s-a ferit să recunoască în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” că are o avere impresionantă. Cât de bogată este, de fapt, Monica Tatoiu?

La cei 65 de ani, Monica Tatoiu se poate considera o femeie împlinită. Are o familie frumoasă, trăiește o viață fără lipsuri și are o avere impresionantă. Cât de bogată este Monica Tatoiu? Vedeta a vorbit despre situația ei financiară în cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Monica Tatoiu, una dintre cele mai bogate femei din România: „Sunt foarte bogată!”

Dacă unele persoane publice evită să vorbească deschis despre situația lor financiară, Monica Tatoiu a afirmat cu tărie că este una dintre cele mai bogate femei din România, asta dacă ar fi să ia în calcul standardele țării. 

Monica Tatoiu a fost invitată aseară să răspundă tirului de întrebări, în emisiunea de la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”.  Un personaj vocal al scenei publice românești, aceasta și-a câștigat popularitatea de-a lungul timpului și prin declarațiile sincere și tranșante care au șocat nu de puține ori opinia publică.

Cotată ca una dintre persoanele cu mare putere financiară, Monica Tatoiu mărturisește că se consideră un om bogat, banii reprezentând pentru ea și independența.

 “Sunt un om foarte bogat după standardele din România, dar nu se vede… Banii făcuți greu trebuie lăsați să producă pentru generații, că nu știi ce vine. Sunt foarte bogată, dar mă vedeți, da? Sunt independentă, nu mă poate cumpăra nimeni”, a spus aceasta aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Chiar dacă este o femeie bogată, Monica Tatoiu are grijă să investească, astfel încât să se bucure de același confort financiar și peste ani, atât ea, cât și restul familiei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate. Țara scumpă din care își face piața: „Eu știu să mănânc!”

De ce își cumpără Monica Tatoiu mâncare din străinătate?

Un alt subiect controversat care are legătură cu Monica Tatoiu este cel legat de cumpărăturile pe care vedeta obișnuiește să le facă în străinătate. 

Monica Tatoiu a ținut să lămurească în cadrul emisiunii de aseară, de la Kanal D, care sunt motivele pentru care își achiziționează mâncarea din străinătate.

“Pentru că nu te îngrașă așa cum o face mâncarea de la noi…Îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta; cum să sprijinim producătorul român care nu e în stare din cinci sticle de vin toate să aibă aceeași calitate… Hai să îi stimulăm obligându-i ca să se ridice la niște standarde… Decât mult și prost, mai bine puțin și bun” a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a fost invitată în ediția emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de duminică, 10 octombrie 2021. Vedeta nu s-a ferit să răspundă la cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le-a adresat, lămurind astfel mai multe aspecte legate atât de viața ei personală, cât și de carieră sau afaceri. 

Citeste si: Biografie Monica Tatoiu. Descoperă ce vârstă are Monica Tatoiu, cum a învins cancerul și cum o chema înainte de căsătorie