Cât de bolnav este Florin Salam „Plâng oamenii” Artistul a dezvăluit cât de mult l-a afectat vestea ”morții sale”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 25 sep 2023, 00:20

Florin Salam vorbește despre probleme de sănătate

Sursa: Captură KANAL D „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Florin Salam a acumulat mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, ba chiar s-a scris că ar fi murit. Cât este adevăr și cât este minciună, ne-a dezvăluit însuși manelistul.

Artistul Florin Salam a vorbit deschis despre boala lui în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”. Manelistul pune totul pe seama oboselii și a nu a substanțelor interzise.

Florin Salam a dezvăluit care este starea lui de sănătate

În anul 2020, artistul Florin Salam a fost internat într-o clinică din Viena din cauza unor probleme cu gâtul, iar în anul 2021 acesta ar fi avut probleme cu vederea din cauza unei conjunctivite netratate.

De departe cel mai greu an a fost anul 2022, atunci când manelistul a fost internat în urma infectării cu covid-19, fiind și perioada în care s-a scris că a murit.

Citește și: Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment

În ciuda speculațiilor, Florin Salam susține că toate problemele sale de sănătate au fost cauzate de oboseală, de nopțile pierdute și de regimul alimentar necorespunzător.

Citește și: Care este numele real al lui Florin Salam? Puțină lume știe de la ce vine numele de scenă ,,Salam”

Cât de bolnav sunteți? ”, a fost întrebarea roșie lansată de Denise Rifai.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Mă vezi, sunt obosit.

Nu m-a omorât pățaniile mele, cât m-ar omorî vorbele spuse așa. Pentru mine nu e o problemă. Decât să fiu vorbit de bine și să trăiesc rău, m-ai bine să fiu vorbit de rău și eu să trăiesc așa cum vreau. Problema este alta, avem copii, avea neamuri pe la țară. Plâng oamenii acolo, prieteni. Am și eu trei oameni care mă iubesc”, a fost răspunsul dat de Florin Salam.

Manelistul recunoaște că nu are telefon mobil

Florin Salam susține că rudele lui au fost extrem de îngrijorate, mai ales în situația în care acesta nu are un telefon mobil pe care să fie sunat. De telefonul lui Florin Salam se ocupă șoferii acestuia.

Citește și: Florin Salam, despre cea mai grea perioadă din viața sa. Moartea fostei soții l-a trimis spre cele mai întunecate gânduri: „Moartea e hotel de 10 stele, n-ai cum să scapi așa de ușor”

Am 15 ani de când nu am telefon. Nu-mi place să mă caute lumea. Și copiii mei, mă găsesc la șoferii mei. Nu țin telefon că află toți șmecherii, toată lumea și nu-mi place, îmi strică starea”, a recunoscut Florin Salam.

Manelistul a dezvăluit faptul că unele dintre rudele sale au leșinat în momentul în care s-a zvonit că a decedat.

Citește și: Câți copii are Florin Salam? Artistul își găsește puterea acasă, în sânul familiei

Florin Stoian, cunoscut ca Florin Salam provine dintr-o familie de lăutari, iar cu timpul acesta a devenit unul dintre cei mai bine plătiți artiști din România atunci când vine vorba de aparițiile la evenimente.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.