Cât de costisitoare a fost relația cu Bianca Drăgușanu pentru Gabi Bădălău. Afaceristul nu s-a ferit și a dezvăluit cum își răsfăța fosta parteneră: „Sunt un bărbat căruia îi place să ofere”

Autor: Diana Bostan

Gabi Bădălău a dezvăluit cât a cheltuit cu Bianca Drăgușanu

Sursa: Captură YouTube- „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Gabi Bădălău a vorbit despre costurile relației cu Bianca Drăgușanu. În ciuda așteptărilor, afaceristul a dezvăluit ceva cu totul neașteptat despre divă!

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gabi Bădălău a pus punct speculațiilor în ceea ce privește sumele generoase cheltuite alături de Bianca Drăgușanu. Contrar așteptărilor, afaceristul a mărturisit faptul că Bianca Drăgușanu este o femeie independentă financiar și nu trebuie să depindă de un bărbat.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Gabi Bădălău își editează pozele de pe social media: „Am nevoie de îmbunătățiri”. Afaceristul a învățat acest truc de la Bianca Drăgușanu

Cât a cheltuit Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au parte de o relație tumultuoasă, fiind presărată de despărțiri și împăcări. De-a lungul timpul s-a vehiculat faptul că împăcarea cu Bianca Drăgușanu nu ar fi fost doar dulce, ci și costisitoare.

Citește și: De câte ori a înșelat-o Gabi Bădălău, de fapt, pe Bianca Drăgușanu? Afaceristul a făcut dezvăluiri uimitoare: „De trei, de cinci, de două ori”

Nu de puține ori s-a zvonit faptul că afaceristul i-ar fi oferit Biancăi cadouri scumpe, ba chiar că ar fi contribuit cu jumătate din suma necesară pentru achiziționarea unui bolid de lux. Cu toate acestea, afaceristul a mărturisit faptul că este un om generos, însă Bianca Drăgușanu ar fi o femeie care ar câștiga destul de bine. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Gabi Bădălău a mărturisit că este de datoria oricărui bărbat educat să plătească masa, vacanțele sau să-i ofere câte o mică atenție iubitei sale.

„Să știți că Bianca este o femeie care câștigă atât de mulți bani încât își permite un trai de viață așa cum și-l dorește. Eu nu i-am cumpărat Biancăi nici mașină și nici nu am plătit jumate din achiziția mașinii.

Eu sunt un om generos cu femeile care au fost în viața mea sau cu femeia cu care sunt în momentul acesta. Nu am făcut niciodată un calcul cât mă costă. Atunci când călătoresc nu pun la socoteală nici avionul, nici cazarea, nici masa. Mi se pare normal pentru un bărbat, pentru un bărbat cu educație, să aibă grijă de femeia de lângă el”, a dezvăluit Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii ” 40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Gabi Bădălău este un bărbat generos

Gabi Bădălău a declarat că, atâta timp cât își permite anumite lucruri și îi place să aibă un anumit nivel de trai, își dorește ca și partenera sa să se ridice la același nivel. El a subliniat că Bianca nu îl costă nimic și că doar încearcă să o surprindă, fiind un bărbat căruia îi place să ofere și să fie atent cu femeile din viața sa.

Citește și: Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”

„Atât timp cât eu îmi permit anumite lucruri și-mi place să am un anumit nivel de trai, îmi doresc și-mi place ca și partenera mea să se ridice la nivel. Bianca nu mă costă nimic. Nu e ceva care mă costă, doar încerc să o surprind și sunt un bărbat căruia îi place să ofere și să fie atent cu femeile din viața mea.” , a mai spus afaceristul.

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!