Cat de daunatoare sunt antiperspirantele si deodorantele? Pot provoca boli cumplite

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 04:05

Majoritatea oamenilor folosesc zilnic un antiperspirant sau un deodorant, dar din pacate putini stiu cat de daunatoare sunt aceste produse de ingrijire.

Deşi multe persoane cred că antiperspirantul şi deodorantul sunt unul şi acelaşi lucru,specialiştii atrag atenţia că nu este aşa. În timp ce antiperspirantele conţin chimicale care astupă porii,stopând astfel apariţia transpiraţiei,deodorantele lasă corpul să respire,însă inhibă mirosul neplăcut. Acest lucru este posibil datorită substanţelor din compoziţia lor,care au capacitatea de a modifica mirosul transpiraţiei.

 

Cu toate acestea,atât deodorantele,cât şi antiperspirantele au efecte nocive asupra organismului.

Numeroşi experţi din domeniul medical subliniază că mulţi dintre compuşii care se află în aceste produse de îngrijire sunt dăunătoare. Printre cele mai rele se numără aluminiul,care odată pătruns în corp poate declanşa dezechilibre hormonale ce duc la apariţia problemelor tiroidiene,a cancerului mamar şi a multor alte afecţiuni periculoase, potrivit Clickpentrufemei.

 

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.