Cat de departe merg planurile diabolice ale unei adolescente pentru placere trupeasca si bani!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 15:45

Familia Dragusin este foarte ingrijorata pentru fiica lor cea mica in varsta de 18 ani care nu doar ca e cuminte, ci nu le iese din cuvant. Lucru ciudat pentru o rebela ca ea.

Sotii Dragusin, din Craiova, formeaza un cuplu de 30 de ani, iar rodul iubirii lor sunt cei trei copii, de care sunt foarte mandri.

Mezina familiei, Cosmina, in varsta de 18 ani, este eleva la liceu si se pregateste de bacalaureat. In urma cu doi ani, Cosmina le-a creat serioase probleme parintilor dar se pare ca fata a revenit pe calea cea buna. De la un timp insa, Cosmina se comporta exemplar fata de parinti, nu le iese din cuvant, le accepta reprosurile si se chinuie sa aiba un comportament foarte matur pentru varsta ei.

Sotii Dragusin au apelat la Ernest si la specialistii emisiunii “Pe banii parintilor” ca sa afle ce se intampla in realitate cu fata lor, fiindu-le teama sa nu mascheze vreo problema grava.

In realitate, Cosmina are un comportament ciudat si reuseste sa isi invrajbeasca familia, aparent, fara vreun motiv anume. Tanara le cere bani fratilor, invocand tot felul de motive, intarata parintii impotriva fratilor, pe motiv ca acestia nu ii suporta, lipseste noptile de acasa, spunandu-le parintilor ca doarme la frati sau prietene.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

Se pare ca totul pleaca de la o razbunare copilareasca pe care Cosmina vrea sa o duca la capat.

De ce vrea adolescenta sa se razbune pe parinti? Care este adevarata viata pe care o duce aceasta si de ce isi uraste familia, afla in VIDEO alaturat!