Cât de des ar trebui renovată baia?

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 ian 2023, 10:22

Uneori simțiți că este momentul să reformați părți ale locuinței dumneavoastră, care devin învechite sau din cauza necesității date de diferite motive: vreți să reduceți mai mult consumul de energie electrică, vreți să modernizați electrocasnicele și să dați un nou aspect casei dumneavoastră... Orice situație este valabilă.

Una dintre zonele care are nevoie cel mai mult de reformă de-a lungul anilor este cea a băilor. De multe ori nu știți când ar trebui să angajați o echipă de profesioniști, care să vă reformeze baia în cel mai bun și rapid mod posibil. Nu există o periodicitate fixă pentru a vă renova baia, dar sunt semne că baia dumneavoastră are nevoie de o reformă completă dacă: sunt probleme cu instalațiile sanitare, mobilierul și gresia sunt învechite, apare nevoia de a vă schimba cada cu o cabină de duș. Acestea pot fi doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să renovați baia. Motivele principale sunt de obicei problemele cu țevile, care necesită o înlocuire, printre alte probleme tehnice.

Una dintre cele mai des întâlnite reforme în baie este schimbarea căzii cu o cadă de duș datorită imensității de avantaje pe care le are această mare schimbare. Printre aceste avantaje se numără economisirea apei. Cu o cadă cheltuiți de peste 10 ori mai mult decât cheltuiți cu un duș. Umplerea unei căzi este o risipă de apă, care se traduce printr-un cost ridicat al apei, unul dintre cele mai prețioase bunuri din lume. Prin urmare, schimbarea căzii cu o cabină de duș este un avantaj minunat și o opțiune durabilă pentru mediu. În plus, căzile ocupă de obicei mult spațiu în baie, sunt mai greu de curățat și tind să acumuleze mult mai mult mucegai decât dușurile convenționale. Dușurile creează o senzație unică și nouă în baie, crescând spațiul acesteia și făcând baia să aibă mai mult spațiu pentru alte utilizări. Și, mai presus de toate, una dintre necesitățile de a-ți schimba cada cu o cadă de duș este vârsta. Pe măsură ce trec anii, apar probleme de mobilitate care pot face din utilizarea căzii o odisee. Prin urmare, schimbarea unei căzi cu o cabină de duș este o asigurare pe termen lung.

Este incredibilă schimbarea de aspect pe care o poate avea baia doar schimbând robinetele. Puteți obține o mare varietate de stiluri și finisaje avangardiste realizate din oțel inoxidabil foarte rezistent, pentru a oferi băii dumneavoastră o notă modernă și elegantă.

Din lista de reforme, fără îndoială, schimbarea chiuvetei și a toaletei sunt cele mai importante. Schimbarea acestor două elemente poate determina linia și stilul băii.

Mobilierul este unul dintre elementele care se demodează cel mai mult și tinde să se deterioreze mai repede în baie. Rafturile de baie nu sunt doar cheie în decor, ci îndeplinesc și funcționalitatea de a fi locul în care sunt depozitate toate articolele de îngrijire personală. La Badenmob puteți găsi mobilier de baie în diferite modele și mărimi și care se adaptează nevoii de spațiu din fiecare baie, cu stiluri originale și avangardiste și de cea mai bună calitate. Toate piesele de mobilier sunt realizate în fabrica proprie, cu tehnologie de ultimă oră, de o echipa cu expertiză și care vă oferă și consultanță în achiziție.

Odată ce ați schimbat toate elementele din baie, puteți completa reforma cu puțin decor și aromaterapie pentru a transforma baia într-un spațiu special de deconectare și relaxare. Reînnoiți toată lenjeria de baie: prosoape, covorașe, halate de baie. Optați mai mult pentru culori deschise, cum ar fi bejul și albul și plasați odorizante și lumânări cu aromele preferate, în locuri strategice din baie.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.