Cât de des se roagă primarul Iașului la biserica privată din curtea casei. Mihai Chirica, adevărul despre vila estimată la 200,000 de euro

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 nov 2022, 03:20

Mihai Chirica, primarul municipilului Iași 

Sursa: Captură KANAL D

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a fost de foarte multe ori în atenția presei. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, omul politic a vorbit despre biserica pe care ar avea-o în curtea casei.

Despre averea primarului Mihai Chirica s-a vorbit de mai multe ori în presă și au apărut informații potrivit cărora acesta ar deține o vilă impresionantă în inima Bucovinei, vilă în curtea căreia se află o biserică. Domeniul din Frasin, Suceava, ar avea patru foișoare, un heleșteu și chiar o biserică privată. Ce spune primarul Iașului despre această proprietate?

Mihai Chirica, adevărul despre vila cu biserică privată. Cine este, de fapt, adevăratul proprietar al domeniului din Suceava?

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a făcut o serie de dezvăluiri în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Printre subiectele abordate se află și cel care face referire la proprietatea impresionantă, cu biserică privată, din Suceava. Întrebat dacă merge des să se roage la această biserică, primarul Iașului a dezvăluit că, de fapt, nu există o biserică privată, ci o capelă. Mai mult, Mihai Chirica a precizat că proprietatea nu îi aparține, ci este a unei firme ce este deținută de fratele acestuia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alegeri Locale Iasi Exit Poll ora 21:00, rezultate partiale: Mihai Chirica a castigat Primaria Iasi

Astfel, vila estimată la aproximativ 200,000 de euro nu este a lui Mihai Chirica, primarul Iașului negând informațiile apărute în presă de-a lungul timpului. 

„Nu, nu mă rog des. În biserică nu m-am rugat niciodată pentru că nu există o biserică. Dacă îmi este permis, fac un comentariu pe care nu l-am mai făcut niciodată. În anul 2007 s-a înfințat o companie, o companie care a desfășurat și desfășoară activități, de aproape 20 de ani.

În toată această perioadă, compania a muncit, nu a avut niciodată afaceri cu statul și nu va avea niciodată cât eu voi fi om politic. Acest teren și cu casa fac parte dintr-o proprietate care aparține unui bucureștean, care este coleg de serviciu cu o colegă a noastră. Doamna, într-o discuție ca și colegi, îmi spune: „vecinul vrea să vândă”. M-am sfătuit cu fratele și l-am întrebat: „Nu ar fi bine dacă ai investi banii ăia pe care îi ai în cont, că dă ieftin?” Și a dat foarte ieftin.
Un teren în spate, neconstruibil și partea din față unde avea un atelier de făcut pavele și o casă foarte modestă, în care stătea mama domniei sale. Înțeleg că a fost o problemă de familie, trebuia să vândă, să își ia mama și să se mute la București, ceea ce s-a întâmplat. Casa a fost achiziționată pe bază de contract, a fost renovată și aceasta este toată istoria. Aparține unei societăți comerciale, înfințată în 2007.
A fost cumpărată cu gândul de pensiune și care nu funcționează și nu e a fratelui sau a mea, e pe socitatea comercială din 2007. Nu există biserică, există o capelă, construită de un meșter de acolo. Firma este 100% a fratelui meu”, 
a spus Mihai Chirică, primarul Iașului, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Cine este Mihai Chirica și ce avere are. CV și date biografice

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.