Cat de emotionant! Anamaria Prodan, mesaj catre mama ei de Sfantul Ion: "Nimic nu s-a schimbat de cand ai plecat"

Author: L.S.
Actualizat: 08 ian 2020, 11:19

Anamaria Prodan a publicat un mesaj extrem de emotionant, adresat mamei sale, Ionela Prodan, cu ocazia zilei de Sfantul Ion.

Anamaria Prodan si-a emotionat fanii in ziua de Sfantul Ion, cand a publicat un mesaj in care i se adreseaza chiar mamei sale, Ionela Prodan. Desi a trecut mai mult de un an de la plecarea in lumea celor drepti a indragitei artiste, fiica ei, Anamaria Prodan ii pastreaza atat de vie memoria.

Impresara si-a petrecut sarbatorile de iarna alaturi de familie, in Dubai, iar de Sfantul Ion au petrecut cu totii, din nou, pentru ca Anamaria Prodan poarta si numele "Ionela".

Citeste si: Anamaria Prodan, în lacrimi! Din păcate este vorba despre fiica ei, Sarah!

Citeste si: Cum arata Anamaria Prodan fara machiaj! Uite-o 100% naturala: ti se mai pare la fel de frumoasa?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iata mesajul emotionant pe care l-a scris Anamaria Prodan:

" Sa ti dainuiasca numele peste veacuri Nu a existat un “Sfantul Ion “vreodată fara o Petrecere uraiasa la noi acasa. Draga mea mama și astăzi se va intampla la fel. Pentru ca tu pt noi ești aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi... eu.. azi am sa mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat sa l port...Ionela ...și ma gândeam cât plangeam ca lumea îți zicea doar tie “la mulți ani “...pt

ca nimeni nu știa ca s și eu Ionela... nici azi nu mi spune nimeni ...decât de “Sfanta Marie “:))) așa ca nimic nu s a schimbat de când ai plecat! Te iubesc fara marginele regina noastră! #mama #dordemama #lovemymother", a scris Anamaria Prodan pe o retea de socializare, alaturi de fotografiile din copilaria ei, alaturi de sora ei si Ionela Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan schimbare radicala de look. Sexy impresara si-a lasat fanii cu gurile cascate

Citeste si: Ce a spus Anamaria Prodan despre presa din Romania: "Asta inseamna imagine"