Cât de mult a slăbit Oana Radu! Reacția soțului ei după ce a ajuns la o siluetă de invidiat: "Așteptam momentul ăsta de când..."

Author: Diana Tilă
Oana Radu, anunțul la care toată lumea a amuțit.
Sursa: Instagram

Cu ce să mândrește Oana Radu? Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Toți internauții au felicitat-o.

Oana Radu s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a slăbit foarte mult în ultima perioadă, iar acum le-a dezvăluit admiratorilor ei ce progres a făcut și a surprins pe toată lumea.

Citeste si: De necrezut! Cum arăta Oana Radu la 18 ani. Diferența este uluitoare! Fanii nu au recunoscut-o

Cu ce să mândrește Oana Radu?

Oana Radu este foarte activă în mediul online, unde îi ține pe internauți la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, artista a făcut un anunț care a uimit pe toată lumea. Iată cum a reacționat soțul ei când a aflat ce a făcut cântăreața.

Fericită că a scăpat de kilogramele în plus și că este aproape de formele pe care și le dorește de ani de zile, artist a dezvăluit în mediul online că este aproape să atingă perfecțiunea! Oana Radu mai trebuie să slăbească doar

câțiva centimetru pentru a ajunge la silueta de model.

Citeste si: Oana Radu, probleme de sănătate din cauza dietei prin înfometare: "Nu am avut un om care să mă îndrume"

De asemenea, vedeta recunoaște că uneori când se uită în oglindă se vede tot cu kilograme în plus. Cu toate acestea, Oana Radu se bucură din plin de victoria ei în fața kilogramelor și spune că în aceste momente este în cea mai bună formă din viața ei. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am o veste foarte bună pentru mine și simt nevoia să mă laud, dar în sensul de mândrie, nu în sensul de a crea invidie sau ceva.

Astăzi mi-am luat măsuri și vreau să vă spun și îl anunț și pe soțul meu cu această ocazie că am aproape măsurile standard.

La bust am 92 de centimetri, în talie am 61 de centimetri și în șolduri 92 de centimetri, deci sunt aproape de 90-60-90(...).

Sunt fericită și împlinită și sunt și cea mai slabă din viața mea, deși am momente în care mi se pare că sunt grasă, dar asta pentru că îmi doresc foarte mult să nu fiu.

Sunt sigură că multe fete în situația mea se confruntă cu astfel de gânduri”,  a fost anunțul făcut de Oana Radu pe rețelele de socializare. 

Cum a reacționat soțul ei când a aflat 

După ce a anunțat în online că a slăbit, Cătălin Dobrescu, soțul și antrenorul ei, a recționat imediat.

Bărbatul spune că este foarte mândru de Oana Radu și a știut de când a cunoscut-o că într-o zi va reuși să ajungă la o siluetă demnă de invidiat. 

Citeste si: Oana Radu, mămică pentru prima dată? Cum s-a dat de gol artista: ”Particip gravidă”

„Mă simt super bine, așteptam momentul ăsta de când te-am cunoscut. Am știut că vom ajunge aici, pentru că am încredere în mine și acum am încredere și în tine”,  a declarat Cătălin Dobrescu pe Instagramul Oanei Radu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.