Cât de frumoasă este fiica Adelinei Pestrițu! Zeny a împlinit vârsta de cinci ani, însă vedeta a ținut-o departe de lumina reflectoarelor: „Viața îți poate aduce multe provocări” FOTO

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 03 mai 2024, 01:40

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Sursa: Instagram-Adelina Pestrițu

Fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea împlinește, astăzi, frumoasa vârstă de cinci ani. Încă de la naștere, Adelina Pestrițu a evitat ca micuța Zeny să fie expusă în mediul online, fiind foarte atentă la aparițiile ei.

Adelina Pestrițu a încercat să-și țină departe fetița de lumina reflectoarelor, iar cu ocazia vârstei de cinci ani, vedeta a postat o fotografie de familie, fotografie în care apare alături de Zeny și de soțul său.

Zi de sărbătoare în familia Adelinei Pestrițu

Micuța Zeny împlinește vârsta de cinci, iar fotografia postată de Adelina a strâns mii de aprecieri și comentarii. Cu toții au rămas uimiți în momentul în care au văzut cât de frumoasă este fiica Adelinei Pestrițu. Comentariile frumoase au curs, iar urmăritorii sunt de părere că Zeny

a moștenit frumusețea părinților.

Citește și: „Mi-am făcut și radiografie pulmonară...” Adelina Pestrițu se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu frumoasa brunetă în aceste momente

Fotografia postată de Adelina Pestrițu a fost însoțită și de un mesaj special: „La Multi Ani, ZENY!!! Viața iți poate aduce multe provocări, dar întotdeauna sa-ți amintești că ești mai puternică decât te gândești, mai bună decât crezi și mai iubită decât iți imaginezi. 

Vom fi mereu lângă tine să te susținem și să te protejăm cu orice preț. Cu multă iubire, mama și tata”, a scris Adelina Pestrițu.

Citește și: Ce mașină de fițe și-a cumpărat Vlăduța Lupău! Bolidul costă câteva sute de mii de euro! Foto

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adelina Pestrițu nu a vrut să o expună prea mult pe micuța Zeny, ci a decis ca ea să fie cea care va alege dacă asta își dorește în momentul în care va crește.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Adelina Pestrițu i-a pregătit micuței Zeny o petrecere pe măsură

Vedeta și-a cerut iertare de la fani dacă nu este atât de activă, însă a fost ocupată cu pregătirea zilei de naștere a micuței Zeny. Adelina Pestrițu a dezvăluit că a pregătit mai multe surprize pentru zilele ce urmează.

Citește și: Vlăduța Lupău, nevoită să schimbe cazarea la mare: „Ne-am mutat la un hotel de lângă” Ce a găsit artista la intrarea în cameră a lăsat-o fără cuvinte

Adelina Pestrițu a lăsat toate pregătirile pe ultima sută de metri, iar din postările sale ne putem da seama că Zeny va avea parte de o petrecere la piscină, înconjurată de familie și prieteni.

Citește și: „Când te obișnuiești cu binele, ai impresia că ți se și cuvine” Adelina Pestrițu transmite un mesaj neașteptat legat partenerul ei

Vedeta și Virgil Șteblea au împlinit pe data de 20 iulie, patru ani de căsătorie, moment marcat de Adelina Pestrițu așa cum se cuvine. Adelina se bucură de un mare succes și pe plan profesional, după ce a renunțat la viața de prezentatoare pentru a se dedica afacerilor sale din mediul online.