Cât de frumoasă este fiica lui Dan Negru! Seamăna izbitor cu tatăl ei! Poza rară făcută de prezentatorul Kanal D, alături de întreaga familie “Pun rar poze cu ai mei”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 04 sep 2023, 13:16

Dan Negru

Sursa: Kanal D

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, dar și un familist convins. Acesta a uimit pe toată lumea cu ultima fotografie postată, în care apare alături de familia lui.

Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” este o fire rezervată atunci când vine vorba de expunerea publică a familiei sale. Ultima fotografie a emoționat însă pe toată lumea și a strâns mii de aprecieri.

Dan Negru, fotografie emoționantă alături de soție și cei doi copii

Prezentatorul a postat recent, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare alături de soție și de cei doi copii.

Urmăritorii acestuia au rămas surprinși de frumusețea fiicei sale și susțin că aceasta seamănă izbitor cu tatăl său.

Citește și: „A rămas ruina asta. Astăzi, 92% din peștele pe care îl mâncăm e adus din import” Dan Negru trage un semnal de alarmă asupra degradării pe zi ce trece a României

Dan Negru a dorit ca cei doi copii ai săi să aibă parte de o copilărie liniștită, departe de lumina reflectoarelor și de atenția publică.

Vedeta Kanal D se mândrește cu rezultatele și cu calitățile morale ale celor doi copii.

Citește și: „Ne-am obișnuit cu ratarea! Boicotul e ultima soluție” Ce l-a deranjat la culme pe Dan Negru

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Pun rar fotografii cu ai mei. I-am lăsat pe copii să-si trăiască liniștiți copilăria.

Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe TikTok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșală e greu de învins! Un om blând și bun își va găsi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei...Asta
e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”
, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Dan Negru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

Prezentatorul își găsește liniștea sufletească în familie

Pentru Dan Negru, liniștea oferită de o familie închegată este cea mai importantă. Acesta a dezvăluit faptul că atât părinții lui, cât și socri, sunt ca un exemplu pentru el atunci când vine vorba de sensul cuvântului „familie”.

Citește și: „Încercați azi, de ziua limbii române, să înjurați mai puțin” Dan Negru, mesaj cu subînțeles de Ziua Limbii Române

„Părinții mei au rămas împreună 50 de ani, până când tata s-a stins. Socrii mei, la fel. Cumnații mei sunt împreună de multi ani. Bunicii mei sau ai soției mele, asemenea. Cred că liniștea de acasă e mai importantă ca orice, și ăsta e marele meu noroc”,  a spus Dan Negru pentru revista Viva.

Citește și: În această seară, la 22:30, la Kanal D, premiera noului sezon al emisiunii "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"- O reîntâlnire cu provocările limbii române și cu inteligența concurenților! “Mare atenție! Nu vă lăsați mintea să zacă!”

Dan Negru și soția lui sunt împreună de 16 ani, iar în tot acest timp a reușit să găsească un echilibru între viața profesională și cea de familie.